Hétfőn indul a PestiTV

2020. szeptember 08. 19:28

„A főbb műsorokat a PestiTV készülő oldalán és a PestiSrácok.hu-n is vissza lehet majd nézni, röviddel az adás után” – írja a Pesti Srácok.

2020. szeptember 08. 19:28
null

„Szeptember 14-én indul a PestiTV. A többek között a külföldi és magyar influenszerek világát, a nagyvárosi szellemi és egzisztenciális gerillaharcokat, a liberális agytekervények pokolszerű bugyrait és a normális fővárosi és vidéki Magyarország lázadását is bemutató, a PestiSrácok.hu oknyomozó, igazságkereső énjét továbbvivő csatorna egy teljesen egyedi koncepciót és világlátást hoz majd a hazai médiavilágba” – írja a Pesti Srácok.

Hozzáteszik: „a PestiTV az egész országban (és reméljük hamarosan a határon túl) a Digin kívül az összes nagy és a legtöbb kisebb szolgáltató alapcsomagjában hétfőtől elérhető lesz, de egy egyszerű, pár ezer forinttól kapható digitális antennával előfizetés nélkül is befogható (akár a szőrös szívű Digi előfizetőinek is). A főbb műsorokat a PestiTV készülő oldalán és itt a PestiSrácok.hu-n röviddel az adás után vissza lehet majd nézni.”

Címlapkép: Facebook

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 08. 22:26
A prosti srácok a tévében...:)remélem a László Petra is ott lesz...:)
kispufi
2020. szeptember 08. 22:06
A T-n lesz? Őszintén remélem. Ha már a vagonnyi sportközvetítést felvásárló Aréna4 az Istenért se.
Szuverén maffiaállam
2020. szeptember 08. 21:44
A fiatalok nem néznek tévét. Ez is a nyugdíjas fideszeseket szólítja meg, mint a Hír tv.
peter.jordanson
2020. szeptember 08. 21:27
Pesti TV? Miért? Nem arról volt szó, hogy Pest az szar, mert Pest egyenlő kutyaszar, belpest, újlipócia, plusz az emeszpés meg gyíkvállú momentumos prolik tömkelege?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!