Enyedi diktatúrázik, de közben elfogadta az egymilliárdos állami pénzt

2020. szeptember 15. 11:39

A Riporter műsor interjúja a filmrendezővel.

2020. szeptember 15. 11:39
null

Enyedi Ildikó: Úgy tűnik, büntetésben vagyunk, elfogadom.

Riporter: Bocsánat, azt mondja, büntetésben vannak. Mennyire van büntetésben az az ember, aki egy filmet 600 millió forintból készíthet el, és itt pontosan Önre gondolok.

Enyedi Ildikó: Sokkal többet kaptam, az utolsó filmemre egymilliárdot kaptam. Nem én...

Riporter: Tehát ez a nem szabadság, illetve a diktatúra, ahol filmrendezőknek egymilliárd forintot adnak, miközben ők folyamatosan arról beszélnek, hogy diktatúra van az országban?

Enyedi Ildikó: Mindannyian összeadjuk. Az a dolga a kulturális kormányzatnak és az általa megbízott embereknek, hogy ebből érvényes kultúrát finanszírozzon. Erre kapták a megbízást. Én pedig végzem a munkámat.

(PestiTv)

 

Összesen 400 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shlomo Morel, egy igaz ember
2020. szeptember 16. 13:18
semmi olyat nem tehetsz, ami igényeinknek megfelel
Kanóc
2020. szeptember 16. 09:30
Szörnyű, hogy milyen mélyre süllyedt ez a nő...
Rugo
2020. szeptember 16. 08:56
Ez a nő olyan brutálisan mutatja a kiválasztottságtudatos értelmiségi elit élet idegenségét, társadalmi érzéketlenségét és erkölcsi fertőjét, hogy ezt a nyilatkozatot minden magyarnak látni kell - ezt taposd el csírájában felkiáltással!
tevevanegypupu
2020. szeptember 16. 07:44
Szép szóval nem megy,nyugodtan elő lehet venni a képletes úthengert..a pofátlanságnak van határa,az SZFE ezen túlment..kétszáz idióta és néhány felhergelt szolga azért már ne fújja a passzátszelet..elég volt belőlüük..A szinház az emberekért van..és nem az emberek vannak a szinházért..ha külföldön sikere van a hergelőknek, senki nem tartja őket vissza..mehetnek..érdekes módon valahogy mégsem húznak innét el a bánatba..pedig vihetnék a kis tüntetőket is magukkal..Soros biztos segít nekik ..ott van Európa..ha már kávéházat nem sikerült gründolni..próbálkozzanak mással..liberális támogatóik alig várják, hogy anyagilag is segítsék őket..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!