Még egy leállást nem él túl a belföldi turizmus – MANDINER PODCAST

2020. augusztus 21. 15:30

A belföldi turizmus nyári szezonja erősre sikeredik – az emberek teljes erőből nyaraltak, bevállalták a fertőzésveszély kockázatát, mert később, a járvány esetleges második hullámának érkeztével már nem biztos, hogy lesz lehetőségük utazgatni. Milyen trendváltás lesz a turizmusban? Mi várható ősszel?

2020. augusztus 21. 15:30
null

Tele van / tele volt a Balaton idén nyáron. De az új helyzet, a járványhelyzet – sajnos – minden jel szerint velünk marad. Az új körülményekre való átállás tanulságait a turisztikai szakemberek levonják – kérdés, hogy ezek birtokában milyen új irányokba változik majd a szektor, milyen szempontok lesznek fontosak az idegenforgalomban, és kihasználják-e a vállalkozások a krízist szolgáltatásaik modernizálására, digitalizálására?

Vendégünk: Rasztovits Dávid, a Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgatója.

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2020. augusztus 21. 20:41
Szijjártó azzal hogy ismét Horvátországban töltötte a luxusnyaralását, komoly csapást mért a belföldi turizmusra, elsősorban a Fidesz érdekeltségeire. Világosan meg lett mondva hogy kevesebb Adria, több Balaton! Hogy is volt az a kartell és a 170 milliós luxusvilla?! Pont a miniszter nem tartja ezt be? https://g7.hu/kozelet/20200819/heti-60-millioert-berelheto-egy-olyan-luxusjacht-amilyennel-szijjarto-utazott-de-o-nem-is-fizethetett-erte/ Szebb Jövőt!
harpec
2020. augusztus 21. 20:09
Nem tudom a turizmus mit bir, de az egyik munkanélküli hivatalban Bpesten az utcán kanyargó sorokban állnak kívül a regisztrálók. Minden nap. Lesz még itt nagy gond.
hartnesz
2020. augusztus 21. 19:16
Még egy leállás és mind megpusztulunk!!! Féljen az akinek félni kell De az életnek muszáj menni Maszkot lehet hordani és kezet is lehet mosni
Pelso j.
2020. augusztus 21. 18:23
Már hogyne élné túl. Az első körben is boldogan adtak a magyar adófizetők sok mrd-s támogatás a szektor haveri cégeinek, egy tollvonás, és adnak újra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!