LMP: További forgalomcsillapításra van szükség a fővárosban

2020. augusztus 13. 14:00

Csárdi Antal szerint sikeresek voltak az eddigi lépések.

2020. augusztus 13. 14:00
null

Az LMP szerint sikeresek voltak az eddigi budapesti forgalomcsillapító programok, így azokat újabbaknak kell követniük – mondta a párt frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten, a Facebookon online is közvetített sajtótájékoztatóján. Csárdi Antal kifejtette, a kormánynak, a fővárosnak és a városvezetésnek is tudomásul kell vennie, hogy a Budapesten élők tisztább, egészségesebb levegőt, növekvő zöldterületeket szeretnének, amit elsősorban a forgalomcsillapítással lehet elérni.

Hangsúlyozta, az utóbbi időben két ellenzéki vezetésű kerületben is olyan változtatások történtek, amelyek pozitív visszaigazolást kaptak a helyi választóktól. Az LMP politikusa példaértékűnek nevezte, hogy a VIII. kerületben közösségi tervezéssel, vagyis a szakemberek és az ott élők együttes bevonásával alakították át a Déri Miksa utcát. Csárdi Antal szerint szintén követendő az, ahogy a belső Ferencvárosban eddig soha nem látott mértékű forgalomcsillapítást értek el.

(MTI)

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2020. augusztus 15. 14:45
Íme így lehet eladni a teljesen befuccsolt káoszost szart - sikernek. Ha ezek jönnek 22-ben, - mi lesz itt?Remélem Csurka parafrázis szlogenje jön be: MI leszünk itt.
VeJoLa
2020. augusztus 15. 13:27
LPM-csillapításra sokkal nagyobb szükség lenne!
konfucius
2020. augusztus 14. 23:27
Ott a probléma, hogy az intézkedések hatására a forgalom nem csillapodott, hanem fokozódott! Ugyanis ha lassítod a haladást, akkor mindenki a dugóban ül, és ugyanannyi ember nagyobb forgalmat csinál. Gondolkodni kellene előbb, de láthatóan nincs mivel.
tango47
2020. augusztus 14. 11:36
Hát, ahogy elnézem, ez a Csárdi sem a sok tekeréstől, vagy a gyaloglástól hízott így el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!