Újabb öt évig szólhat a Mária Rádió Cegléd

2020. július 16. 13:47

Díjfizetési kedvezményeket kapott több rádió a járvány miatt.

2020. július 16. 13:47

Rádiós döntéseket hozott a médiatanács: a szolgáltatók kérelmére engedélyezte a médiaszolgáltatási díj részletfizetését, és megújította a Mária Rádió ceglédi jogosultságát – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Kommunikációs Igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a koronavírus-járvány okozta bevételkiesésre tekintettel a médiatanács a fővárosi Sláger FM, a veszprémi Méz Rádió, a zalaegerszegi, a debreceni és a budapesti Best FM, a szolnoki Amadeus Rádió, a miskolci Rádió M, valamint a fővárosi Rádió 1 szolgáltatójának és az azzal hálózatba kapcsolódó nyolc vidéki jogosultság üzemeltetőjének engedélyezte, hogy a harmadik negyedéves médiaszolgáltatási díjakat ne egy összegben, hanem három havi részletben fizethessék be.

A grémium továbbá a szolgáltató kérelmére öt évvel – 2025. november 8-ig – megújította a Mária Rádió Frekvencia Kft. Cegléd 88,3 MHz helyi rádiós frekvenciára szóló jogosultságát, így azon továbbra is a közösségi jellegű Mária Rádió Cegléd hallható majd – írták.

(MTI)

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Benson
2020. július 16. 19:12
MTI-s hírekkel, tegyük hozzá.
Emmanuel Goldstein
2020. július 16. 14:53
Van egyáltalán 100-as IQ felett olyan ember, aki képes a Mária Rádió röhejes műsorait 5 percnél tovább hallgatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!