Enyedi Ildikó is átesett a koronavíruson

2020. május 13. 22:32

A rendezőnél enyhe lefolyású volt a betegség.

2020. május 13. 22:32

Enyedi Ildikó, az Oscarra jelölt Testről és lélekről rendezője is elkapta a koronavírust – írja a hvg.hu. A rendező egy rövidfilmről mesélt a lapnak, közben elmesélte, hogyan vette észre magán a tüneteket.

„Erős élményeket éltem át. Az elmúlt négy évben napi 10–14 órákat dolgoztam, forgattam, vágtam. Különleges érzés, hogy napi 24 órában együtt lehettem az irodalmár férjemmel és a lányommal. Óvatosak voltunk, én mégis gyanús tüneteket észleltem. Végül nekem lett igazam, azaz a »paranoid« anyukának. Hárman is átestünk a koronavíruson, én, a lányom és a barátja. Szerencsére nem mindjárt az elején, így lehetőségünk volt magántesztet csináltatni. Fizikailag enyhe lefolyású volt, de azért nagyon megijedtem. A producerünk, egyben barátunk, Mécs Mónika segített kimenekíteni a férjemet egy másik lakásba, így ő nem kapta el a vírust.”

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. május 14. 11:56
S ki még?
Senior
2020. május 14. 08:21
Nem a koronavíruson esett át, az a küszöb. Megfertőzte az a nyavalyás, igaz csak enyhén.
Öreg
2020. május 14. 07:59
Folytatás: Visszavonom! Ez biztosan igaz mert megírta a HVG!
formaegy
2020. május 14. 07:56
Most komolyan. Miért olyan nagy hír, hogy Enyedi elfingta magát, vagy sem? Az meg aztán hatalmas megkönnyebbülés, hogy a lányának a barátja is átesett és jól van. No az meg aztán világra szóló hír, hogy a férjét "kimenekítették". )))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!