Szijjártó köszönetet mondott észt kollégájának a Magyarország melletti kiállásáért

2020. április 21. 18:25

Kiemelte, hogy észt kollégája „semmiféle nyomásgyakorlásnak nem volt hajlandó engedni, nem kritizálta hazánkat, vállalva a liberális mainstream általi megbélyegzést”.

2020. április 21. 18:25

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter keddi telefonbeszélgetésén köszönetet mondott a Magyarország melletti kiállásáért észt kollégájának, akit igaz barátnak és jó szövetségesnek nevezett.

A miniszter Facebook-oldalán közölte, hogy Urmas Reinsaluval a világpolitika legfontosabb dilemmáinak tekintetében abszolút egyetértenek, mindketten elutasítják a kettős mércét, az álhíreket és más országok megbélyegzését. Kiemelte, hogy az észt külügyminiszter „semmiféle nyomásgyakorlásnak nem volt hajlandó engedni, nem kritizálta hazánkat, vállalva a liberális mainstream általi megbélyegzést”.

„Köszönetet mondtam neki a mellettünk való kiállásért, azt mondta, számíthatok rá a jövőben is” – jelentette ki.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bukik a Zorbán
2020. április 21. 20:53
Mindenkinek tisztelet, aki szembe mer szegülni az egyre nyíltabb bolsevista terrorral!
Óbor Dezső
2020. április 21. 20:00
Szerencsére vannak még tökös Országok, Emberek!! Tisztelem Észtország külügyminiszterét!!
bunko_jobbos
2020. április 21. 18:32
Nem náluk szüntettük meg a nagykövetséget pár éve költségcsökkentés címen? Elég nagy felháborodás volt akkor. Közben újranyitottuk, de azt hiszem, ez kicsit átgondolatlan volt. De lehet, hogy másik balti államról volt szó.
USsange
2020. április 21. 18:29
A rendes embereknek össze kell tartaniuk a hazugok ellen. Csak így van esély egy jobb világra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!