Balog Zoltán: Nem kételkedem Cserháti emberi tisztességében, orvosi hitelességében

2020. április 20. 22:04

2020. április 20. 22:04

„Nem kételkedem az ő emberi tisztességében, orvosi hitelességében és ezért gondoltam azt, hogy meg kell szólalni, miközben nagyon fontosnak tartom, amit péntek reggel  a miniszterelnök úr is elmondott az interjújában, hogy ilyenkor az operatív törzs, az egészségügyi kormányzat nem kéréseket fogalmaz meg, hanem parancsokat, utasításokat ad, ilyenkor, ha valaki úgy érzi, hogy az a parancs az nem jó, akkor neki ezt jeleznie kell és egyébként pedig végre kell hajtania” – fogalmazott Balog Zoltán, református lelkész, miniszterelnöki megbízott Cserháti Péter leváltása kapcsán.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. április 22. 20:41
Csak azt nem értem, hogy Zsoltika meg Balogh - akitől egyébiránt a hideg kirázott mint minisztertől - minek pofázik bele olyanba, amihez nem ért! Világos, hogy Cserháti kiváló orvos, tán még Fidesz-szimpatizáns is, de vészhelyzetben becsődölt, vezetői képessége ilyen helyzetben megbukott! Ennyi! Ottmarad orvosnak, lehet, hogy végre azt teheti, amihez valójában jól ért!
kata56
2020. április 21. 15:28
Mit segítettek azzal és kinek, hogy megszólaltak??? Az ellenzéknek igen, itt látható módon is. Na de ezen kívül??? Mi lett azzal jobb, hogy pofáztak? Csak rosszabb lett... Esetleg néhányan azt gondolják(tévesen), hogy milyen rendes emberek..
kata56
2020. április 21. 15:26
De itt senkinek nem az emberi tisztességéről - hozzáértéséről - elmebeli képességeiről van szó főleg és elsősorban. Hanem hogy Bayertől is és Balogh Zoltántól is elvártam volna, hogy felfogják, "mindennek rendelt ideje van", és az ő megszólalásuknak nagyon nem most volt a rendelt ideje. Mindkét palit felülbecsültem. Mindkettőjüknél a hiúság felülírta a normalitást.
Emmanuel Goldstein
2020. április 21. 14:51
Gyönyörű miniabszurd, ahogy két orbánista megpróbálja megmagyarázni az öngólt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!