Németh Szilárd: A Magyar Honvédség felkészülten védi a határt

2020. március 02. 12:30

A HM parlamenti államtitkára felhívta a figyelmet az erősödő migrációs nyomásra, valamint a koronavírus-fertőzés veszélyére.

2020. március 02. 12:30

A magyar határ védelme továbbra is elsődleges feladat, és a Magyar Honvédség teljes mértékben felkészült a feladat ellátására – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a hercegszántói határvédelmi bázison tartott sajtótájékoztatón hétfőn. Németh Szilárd elmondta: a hercegszántói határvédelmi bázison tett látogatásán megbizonyosodott arról, hogy a katonák továbbra is esküjükhöz híven őrzik az ország határait.

A legfontosabb továbbra is „Magyarország függetlenségének megvédése, a magyar emberek biztonságának és szabadságának biztosítása”, a magyar katonák pedig minden olyan felszerelést és kiképzést megkaptak, amely szükséges feladatuk magasszintű ellátásához – fogalmazott az államtitkár. Felhívta a figyelmet az erősödő migrációs nyomásra, valamint a koronavírus-fertőzés veszélyére.

(MTI)

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2020. március 02. 14:34
"Határaink szilárd védelme Magyarország újabb évezrede" - ez most igazabb mint anno, mert lecserélni jönnének.
János bácsi
2020. március 02. 14:03
Bolgárok és a görögök fogják megvédeni Európát. Örök hála a két bátor népnek!
szajnyalogatoviktor
2020. március 02. 13:50
jaja..jonne 4 szendviccsel felfegyverkezett vaddiszno es oda lenne a hatar :DD
citizen12
2020. március 02. 12:59
"A Magyar Honvédség felkészülten védi a határt" Ezt nem vitás. Csak az a kérdés, mi lesz, ha a Balkánon mindenki továbbengedi őket és majd 200 ezer migráns egyszerre lendül neki a kerítésnek Röszkénél...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!