Tóbiás József lemond parlamenti mandátumáról

2019. október 16. 14:30

Az MSZP korábbi elnöke kisfia légúti betegségére hivatkozva hozta meg döntését.

2019. október 16. 14:30

Lemond országgyűlési mandátumáról Tóbiás József, az MSZP képviselője, korábbi elnöke. A hírt a párt jelenlegi elnök-frakcióvezetője, Tóth Bertalan Facebook-oldalán jelentette be. Mint írja:

Amikor Tóbiás Józsi jelezte felém, hogy átmenetileg több időt lesz külföldön, mert kisfia légúti betegsége miatt családjának külföldre kellett költöznie, kértem, hogy a Parlament őszi ülésszakáig tegye egyértelművé, kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt.

Képviselőtársam ma arról tájékoztatott, hogy gyermeke teljes gyógyulásának érdekében további időt kell külföldön tölteniük, és mivel számára kisfia egészsége mindennél fontosabb, így november elsejével lemond a képviselői mandátumáról.

A döntését megértem és tiszteletben tartom.
Szívből kívánok kisfiának mielőbbi gyógyulást magam és a képviselőtársaim nevében.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
speti
2019. október 20. 20:36
Sebaj Tóbiás. (én kérek elnézést)
JMoflicheque
2019. október 20. 09:00
Evett Éliással egy tál dödöllét, oszt nem esik jól neki a politika. Ha kisfiú mellett a kutyája is beteg lenne, lehet hogy elsírnám magam!
Pierre
2019. október 16. 20:17
a Kanari-szigeteken kb. ugyanannyi az ingatlanar, mint Budapest dragabb reszein.
brabant89
2019. október 16. 19:34
https://www.origo.hu/itthon/20020701orban.html "Orbán Viktor volt miniszterelnök csupán a május 15-i parlamenti alakuló ülésen és a 27-i ülésen vett részt. 27-én szavaztak Medgyessy személyéről és a kormányprogramról, amikor is Orbán nemmel szavazott. Ezen a két napon kívül azonban eddig valamennyi plenáris üléstől - összesen 12 alkalommal - távol maradt."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!