El: az UEFA befogadta a Honvéd óvását, hétfőn lesz a tárgyalás

2019. augusztus 02. 22:32

A román szurkolók többek között hanggránáttal dobták meg Arnold Hunter játékvezetőt.

2019. augusztus 02. 22:32

Az UEFA tájékoztatta a két klubot, hogy megérkezett a Honvéd óvása, amelyet az etikai és fegyelmi bizottság hétfői ülésén terjesztenek elő – írja a honvedfc.hu.

A Honvéd megóvta a botrányos körülmények között véget érő Craiova elleni mérkőzést. A román szurkolók többek között hanggránáttal dobták meg Arnold Hunter játékvezetőt. A kényszerszünet alatt zajló egyeztetések során a csendőrség jelezte, ha félbeszakítanák a meccset, nem tudnák garantálni a csapatok és a bírók biztonságát.

A román hatóság két hazai rendbontót azonosított, akik már meg is kapták büntetésüket. 

(Nemzeti Sport)

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2019. augusztus 05. 11:03
A trianoni diktátumot mikor veszik elő?
3M..
2019. augusztus 03. 11:20
Ez milyen csapat ami a képen van? Szebb Jövőt!
3M..
2019. augusztus 03. 10:59
Mára a románok messze megelőztek bennünket. Mind fociban, mind élet színvonalban. Ha már a pályán nem tudjuk legyőzni őket, akkor talán egy tárgyalóteremben. A magyar foci mára oda jutott, hogy a játékban legyőzni képtelen ellenfeleit, bemártja. Senki sem tiltotta meg nekik hogy a második félidőben, tiszta játékrészben rúgjanak egy gólt. Szebb Jövőt!
Természetes Orbánizmus
2019. augusztus 03. 09:50
Talán egy miliméter helyreállitódik a TRIANONI gyalázatba ha igazságos a döntés mely megszűletik de Nyugati döntőbiráktól nem várható!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!