„Jóska, ez így nem fog menni”

2019. július 26. 12:29

Élő adásban üzent az MSZP korábbi elnöke Tóbiás Józsefnek.

2019. július 26. 12:29

Az ATV A nap híre című műsorában Lendvai Ildikót kérdezték azzal kapcsolatban, hogy párttársa a Kanári-szigetekről ingázik a parlamentbe. Ahogy korábban mi is megírtuk, Tóbiás József, az MSZP országgyűlési képviselője állítása szerint azért költözött ki családjával együtt ideiglenesen a spanyol autonóm területre, mert fiának légúti problémái vannak.

Lendvai Ildikó az ATV élő adásában üzent párttársának: „bocsánat, Jóska, hogy ezt mondom, de ez így nem fog menni”.

A szocialisták korábbi elnöke arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha most ő volna az MSZP elnöke azt felelte: kötelezné Tóbiást, hogy költözzön haza és itthon lássa el munkáját, vagy, ha erre nem hajlandó, felszólítaná mandátuma visszaadására.

 

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. július 28. 16:49
Nos! Szíjjártó Péter,Kocsis Máté,Gulyás Gergely, Varga Mihály,Rétvári Bence,................valamint az államtitkárok sora akik saját szakterületükön kiválóan dolgoznak.Az eredmények igazolják őket. Nyilván a nemzetközi ismertséget,elismertséget ki kell vívni de Orbán sem úgy kezdte. Végezetül nézzük az ellenzéki pártokat. Ott aztán tényleg nincs utánpótlás,legalább is olyanok akik alkalmasak lennének az ország vezetésére.Persze ÖNJELÖLT az van számtalan de egyik sem léphet a jelenlegi vezetők poros nyomába sem. Persze a jelenlegi gazdasági körülmények között szívest-örömest átvennék az ország vezetését csak a kérdés az MI TÖRTÉNNE AZ UTÁN. Hogy mi? Azt láthattuk 2002-2010 között! Azt NEM ENGEDHETJÜK MEG MAGUNKNAK!!!!!
robipecs
2019. július 27. 18:58
Munkát, kenyeret! Ja bocs, nem ide.
hátakkor
2019. július 27. 18:17
Éliás-Tóbiás egyedül volt az mszp elnöke, Lendvai asszony egy trojka egyik tagjaként szállt rá Mesterházyra. Ez az mszp így nem fog menni. Kleinék saját kézbe vették a proletárforradalmat.
annamanna
2019. július 27. 01:23
Azért megdöbbentő, hogy még ebben az ügyben is a szerencsétlen nyugger Lendvainak kell intézkednie, mert egy épkézláb ember nincs a pártban, aki helyretenné Tóbiást. Nem mintha a fidesz jobban állnak - Orbán nélkül az a képződmény egy pillanat alatt szétesne, még csak úgy se döcögne tovább, mint a maszop.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!