Kövér László: Személyes döntéseink alakítják a haza és a nemzet sorsát

2019. június 21. 18:57

Az Országgyűlés elnöke szerint a nemzeti szuverenitással megőrizhető a magyar kultúra.

2019. június 21. 18:57

Kálóczy Lajos példája jól mutatja, hogy személyes döntéseink alakítják a haza és a nemzet sorsát – jelentette ki az Országgyűlés elnöke a reformkori politikus tiszteletére rendezett emlékünnepségen pénteken Pér-Mindszentpusztán.

Kövér László azt mondta: mindannak, amit családunkért és otthonunkért, a körülöttünk élőkért és a településünkért teszünk, országos jelentőségük van, hiszen a haza és a nemzet ezekből a közösségekből áll össze.

Napjainkban azért kell küzdenünk, hogy megőrizzük Európában a jogállamiságot, az európai nemzetek szuverenitását, hogy megőrizhessük gyökereinket és közösségeinket, hitünket és életmódunkat – hangsúlyozta a házelnök. Hozzátette: csak így őrizhetjük meg Európát, és így őrizhetjük meg önmagunkat.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2019. június 23. 06:44
Kövér tökéletesen fogalmaz, szokásához híven.
mucsay
2019. június 22. 11:03
a mucsaiak kedvéért elmondhattátok volna, mit csinált káloczy. olyan lusta a jobber média, fogok még ezen dühöngeni, de nem ide tartozik.
tabakur
2019. június 21. 23:09
Kövér László Hát pont ez a baj. A ti személyes döntéseitek ha nem is Európa de Magyarország sorsát alakítja. A mélybe húzzátok az országot te mocskos állat.
Sulammit
2019. június 21. 20:54
Pontosan fogalmaz Kövér László.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!