Páva Zsolt, Magdi anyus és egy csokor kolbász

2019. május 28. 21:26

Magyar Dada.

2019. május 28. 21:26

Páva Zsolt pécsi fideszes polgármester fogadta és köszöntötte Fodor Zsóka színművésznőt, a Barátok Közt legendás Magdi anyusát.

Az egyik képen egy csokor kolbász is megfigyelhető. Akinek részletes információi vannak ennek okairól, ne habozzon megosztani velünk!

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2019. május 29. 23:51
Még mielőtt itt az internácik epeömlést kapnak a sok gyűlölködő hozzászólásuktól, talán tisztázni kellene, a képen látható két csokor előzményét. Páva Zsolt úriember, meggyőződésem, hogy nem a kolbászos idióta csokorral köszöntötte ezt a nőt. A kolbászos csokor szerintem inkább a nőre és a haverjaira jellemző.
Pandaka pygmaea
2019. május 29. 09:09
Egyébként meg: "Fodor Zsóka mesélt Pécsre érkezéséről a polgármesternek (az előtérben egy ajándék kolbászcsokor, amit egy tévéműsorban kapott)" https://www.pecsma.hu/top/magdi-anyus-pecset-valasztotta/ Páva a virágcsokrot vitte neki.
Pandaka pygmaea
2019. május 29. 09:05
'Az egyik képen egy csokor kolbász is megfigyelhető.' Én még a szívemhez ennyire közel álló hírrel az életben nem találkoztam. ❤️" Johannes Thezeroth Hát én se. :D
koronaszepe
2019. május 29. 08:30
Sokkal több van ebben a képben, mint ami elsőre látszik. Az a parketta azzal a szekrénnyel, kolbászcsokor, Magdi anyus, Barátok közt. Maga a NER egy pillanatba sűrítve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!