Új főszerkesztő a Magyar Nemzet élén

2019. február 05. 13:52

Rövid közleményben jelentették be a Magyar Idők honlapján, hogy a szerdától nevet váltó napilapnak új főszerkesztője lesz.

2019. február 05. 13:52

Mint írják a magyarido.hu-n, Ballai Attila a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után azonnal az újságírói pályára lépett, dolgozott az Esti Hírlapnál, a Pesti Hírlapnál, a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Időknél. Tudósított öt olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, munkatársból rovatvezető, a Magyar Nemzetnél lapszerkesztő lett.

Az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda-szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt. Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót.

Ismeretes, napokkal ezelőtt kiderült, hogy a Magyar Idők 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven fogja folytatni. Mint honlapjukon írják,

A névváltoztatás nem érinti a lap tartalmát, a formátumát, az árát és a kiadó személyét (Magyar Idők Kiadó Kft.). A Magyar Nemzet a Magyar Idők alatt megszokott irányt és szerkesztőségi elveket fogja képviselni a későbbiekben is. A változással kapcsolatban az előfizetőknek semmilyen teendője nem lesz, a napilapra korábban befizetett előfizetési díj a Magyar Nemzetre is érvényes lesz.

(Mandiner-információ)

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2019. február 06. 17:47
Ez ugyanaz a társaság akik a Magyar Időket irják. Kicserélték a névtáblát. "EL NE HIDD HOGY MEGVÁLTOZTUNK VEZÉNYSZÓRA !!"
mucsay
2019. február 05. 21:00
csak nehogy elkezdjenek ide is visszaszálingózni a simicska-csicskák .
Mbear
2019. február 05. 20:01
Jaj, komcsi gajdiccsal mi lészen most?
Türelem
2019. február 05. 19:47
Az elvek oldaláról közelítenék, kívülről. Nem tisztem megítélni Gajdics Ottó, vagy mások újságírói kvalitásait, de egy tény, elkötelezettségét senki sem kérdőjelezheti meg. Biztosan nem válik belőle gerinctelen áruló, mint Vargából. Miért kellett felállítani? Szakmailag alkalmatlan? Vagy csak a politikában szokásos cserbenhagyásos balesetről van szó? Ballai kinek az embere a kormányban? Ki határozza meg a lap politikai arcélét? Minden politikai oldalnak tisztelnie, méltányolnia kell az elkötelezett harcosait. Kissé cinikus, amikor a közleményekben arról írnak, hogy Gajdics a holding más területén kap fontos beosztást. A Szabad Föld a senki földje, azt sem tudtam, hogy létezik ilyen orgánum. Azaz Gajdics parkolópályára került. A tárgyilagossághoz tartozik, hogy a jobboldalon valóban kevés a jó tollú, felkészült média munkás. Hosszú távon kevés lesz a kormány iránti elkötelezettség. De azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy lassan eljelentéktelenedik a nyomtatott sajtó. Koszorús költők írhatnak benne, de a tömegkommunikációban egyre kevesebben válnak fogyasztóikká.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!