Az LMP önállóan indul az EP-választáson

2019. február 23. 16:42

Az LMP is önálló listával indul az európai parlamenti választáson – jelentette be Keresztes László Lóránt a párt szombati budapesti kongresszusán hozott döntést.

2019. február 23. 16:42

A többi ellenzéki párthoz hasonlóan az LMP is önálló listával indul az európai parlamenti választáson – jelentette be Keresztes László Lóránt társelnök sajtótájékoztatón a párt szombati budapesti kongresszusán hozott döntést.

Keresztes László Lóránt közölte a kongresszus önkormányzati választási együttműködést érintő döntését is, eszerint a kormánypártok és a Mi Hazánk Mozgalom kivételével helyi szinten nyitottak olyan értékalapú együttműködésre más szervezetekkel, amely lehetőséget ad a valódi változásra, az ökopolitika megvalósítására.

(MTI)

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. február 23. 19:18
Az megvan mikor együtt kávézik Dobrev Klára, Gurmai Zita, és Demeter Márta az EU kantinban?
Bitrex®
2019. február 23. 17:56
Felnőttünk, felnőttünk, felnőttünk! Éljen a fehér kötöttsapkás forradalom!
IV. Fawkes
2019. február 23. 17:31
Éljen az örök és megbonthatatlan összefogááááás :-))
krotak
2019. február 23. 17:23
A szegény politikus panaszai. Bonyolult. Első helyen vagyok a pártom listáján, melynek nem mérhető a támogatottsága. Ha összefogunk fűvel-fával, akkor kapok egy huszonharmadik helyet a közös listán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!