A MÁV-nál folytatták a túlóratörvény elleni tiltakozást ellenzéki képviselők

2019. január 21. 14:01

Állami vállalatokat érintő túrájuk során most az állami vasúttársaság előtt tartott sajtótájékoztatót több ellenzéki képviselő, ahol a megjelent Szél Bernadett elmondta, a kormányra továbbra sem számíthatnak a magyar dolgozók.

2019. január 21. 14:01

A független országgyűlési képviselő szerint az állami vállalatok segíthetik abban a dolgozóikat, hogy a túlóratörvény káros hatásaitól megvédhessék dolgozóikat. Hozzátette, minden héten felkeresnek egy állami munkaadót, hiszen azt vallják, hogy az állami cégek jó példát mutathatnak a dolgozóiknak.

Szél Bernadett pedig arról beszélt, a magyar dolgozóknak nem túlórára van szükségük, és el szeretnék érni azt, hogy a cégek cikinek érezzék a törvény alkalmazását. Gréczy Zsolt szerint a törvény kétszeresen illegitim, ugyanis nem voltak méltó körülmények az elfogadásakor, valamint az közvélemény nagyobb része sem támogatja azt felmérések szerint.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2019. január 21. 21:34
nem ér!! Bősz Anetten hosszú kabát van, így a tiltakozás esztétikai értéke nulla. Más értelme meg elejétől nem volt...
nix.
2019. január 21. 19:58
Be sem engedték őket? :DDD
luisbathhelena
2019. január 21. 19:49
Figyeljétek meg, az lesz a vége hogy kb február végén bejelentik hogy -Győztünk!! A rezsim meghátrált! Alig néhány helyen alkalmazzák a törvényt!
luisbathhelena
2019. január 21. 19:45
" ugyanis nem voltak méltó körülmények az elfogadásakor" (túlóra tv) A pofám leszakad. És van ki/kik miatt nem voltak méltó körülmények?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!