Itt a Forbes-lista a leggazdagabb magyarokról

2018. december 28. 10:03

Összeállította a Forbes a listáját a legvagyonosabb magyarokról.

2018. december 28. 10:03

A Forbes közölte összeállítását a jelenlegi leggazdagabb magyarokról, a teljes lista itt érhető el.

1. Mészáros Lőrinc: 381,3 milliárd forint 
2. Csányi Sándor: 317,2 milliárd 
3. Gattyán György: 244,7 milliárd 
4. Demján Sándor örökösei: 186 milliárd 
5. Veres Tibor: 160 milliárd 
6. Felcsuti Zsolt: 151 milliárd
7. Széles Gábor: 151 milliárd
8. Bige László: 110 milliárd
9. Szíjj László: 106 milliárd
10. Kasza Lajos: 94 milliárd 

A Forbes listáján Simicska Lajos a 28. helyen, szerepel 40 milliárdos vagyonnal, a 42. helyen Hernádi Zsolt MOL-vezér 25 milliárddal, míg a 45. Váradi József WizzAir-guru 24 milliárddal, a 49. pedig Schmidt Mária 21 milliárddal.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. december 28. 18:36
Ezt is Soros emberei állították össze...? ...és az adósság is benne van a "vagyonban"...? (nem régen még azzal jöttek a libsibolsnácik, hogy ML mennyire el van adósodva azután, hogy bank-kölcsönből fedezte a beruházásait...)
pemete jakab
2018. december 28. 18:20
A fideszes droidok úgy védik Mészárost, mint Simicskát a G-nap előtt, akit most meg ócsárolnak. Pedig semmi sem változott a rendszer alapjait tekintve. Lehet, hogy szemléletmódot kellene váltaniuk, hogy helyesen lássák a rendszer árnyoldalát.
pemete jakab
2018. december 28. 18:17
Mészáros gázszerelő sajnos a gázszerelésből nem tudott megélni, így - a cégbirodalmát elnézve - muszáj neki minden máshoz értenie, hogy meglegyen a napi betevő.
Szotyola
2018. december 28. 15:20
A listáról: Azért az jól látszik, hogy néhány kivételtől eltekintve, a többség a rendszerváltás környéki privatizációban tett szert vagyonra. Vagyis a közösből lopták ki a magukét. Mészárosról: Megdöbbentő az a fideszes kognitív disszonancia, ami ilyenkor előjön. Pontosan tudjátok fideszesek, hogy Mészáros lopásból tett szert ekkora vagyonra. EU-s pénz, állami megbízások stb. Ez a szerencsétlen félanalfabéta gázszerelő nem talált fel semmit, nem gyárt semmit, nem ad el külföldre magas hozzáadott értékkel előállított terméket. Mégis a leggazdagabb magyar. Nincsenek világhírű magyar multik. Kiröhögtétek a románok Daciáját, nekünk meg még olyan autókat sem sikerül gyártani. Az Ikarust hagytátok megfulladni. A szürkeállomány kimenekült külföldre. És képesek vagytok azzal vigasztalni magatokat, hogy legalább az országban marad a pénz. Nektek csak az a fontos, hogy magyar legyen az a tolvaj, aki meglop titeket, ne pedig külföldi? A lopás, az lopás, akkor is, ha nemzeti színű szalaggal van átkötve. Egyébként egy pillanatig se ringassátok magatokat abban a hitben, hogy majd ez a jóságos Mészáros csepegtet nektek valamit. Megy kifele az összes vagyon offshore számlákra. Szóval mégegyszer kérdezem: miért vagytok ilyen hülyék?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!