Sallai beleszállt a távozó Szél Bernadettbe

2018. október 02. 16:16

„Semmiből jött, őt az LMP tette azzá, ami, és nem maradt benne semmi lojalitás, hála.”

2018. október 02. 16:16

„A közösség iránti alázat nélkül, szerénység nélkül, az ügy iránti elkötelezettség nélkül idő kérdése volt, mikor lép tovább, hiszen világossá vált már 2017-ben: ő többet szeretne, sokkal többet, mint amire termett” – írta Sallai R. Benedek Szél Bernadett távozása kapcsán egy zárt LMP-s Facebook csoportba a HVG szerint. Sallai szerint Szél „már jó ideje nem az LMP-ért politizált, és nem azokért az elvekért, amelyekért az LMP létrejött”.

„Tudatosan építette a személyét, az LMP százmilliókat költött arra, hogy egyszemélyi pártot csináljunk az LMP-ből, és most legismertebb politikusként távozik. Jó ideje rombolt, pusztított, és most a romhalmazból, ami munkája kapcsán keletkezett – elegánsan távozik. Semmiből jött, őt az LMP tette azzá, ami, és nem maradt benne semmi lojalitás, hála. Sem tisztesség, hiszen viszi mandátumát, míg 2013-ban szigorú véleménnyel volt a frakcióból távozó politikusokról, már másként látja a kérdést” – olvasható a posztban a cikk szerint.

Szél Bernadetten túl az LMP közösségét is bírálja Sallai: „és még mindig nem akar az LMP szembesülni, hogy a középszerűség diadalának eredményeként a zöldhullámos vitákba süppedve sokan végig asszisztálták mindezt, amikor Detti kultuszát erősítve tapsoltak a hülyeségekhez, amikor részt vettek a frakció lepacsizásában, akik azt támadták, akik hűek voltak az LMP elveihez (pl. az etikai döntésekre célzok), akik szóvá merték tenni, hogy nem ez volt a terv az LMP létrehozásakor”. 

„Jó sokan tettetek itt azért, hogy így alakuljanak a dolgok. (..) Most megehetitek, amit főztetek – a sokk közben. Fészbuk harcosok, szobaforradalmárok, önjelölt politikai zsenik és főmegmondók. Az LMP esélyei a túlélésre úgy csökkennek, hogy lassan nincs semmi, ami megállítsa az összeomlást (...) Nagy az én bűnöm is ebben, naiv voltam és ártóan idealista, de a tiétek sem kicsi. S ezzel ideje lenne szembenézni lassan” – írta Sallai az idézés szerint.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. október 03. 07:45
Nem vagyok különösebben "nagy híve" az LMP-nek, sőt! Ám ahogyan látom a marakodásaikat, mostanra az a véleményem alakult ki, hogy ez a--kezdetben-- nyersnek és durva-faragatlannak tűnő Sallai R. Benedek a LEGNORMÁLISABB AZ EGÉSZ BRANCSBAN! És még azt is egyre inkább megértem, hogy legalább neki Sallai-nak kezd az idegeire menni ez a végeláthatatlan TÖKETLENKEDÉS! Amivel ezek a hülyék ÖNMAGUKNAK ÁRTANAK A LEGTÖBBET, és olyannyira süketek hogy szinte észre sem veszik... Mottó: "Ha a MÁV-nál mnden szabályt betartanának, NEM JÁRHATNÁNAK A VONATOK!"
triumphator
2018. október 03. 07:18
és most képzeljük el ezeket egy koalíciós kormányban! micsoda stabilitás, stratégia, megfontolt döntések születnének...
tóth mária
2018. október 03. 04:51
Bernike szálljon le a magas lóról és adjon azonnal 6 milliót a fóti gyermekeknek kazánra/mert fáznak/és ne smink-cuccokra, fodrászra költse!
Kup Lung
2018. október 02. 21:31
Egyértelműen Bernike saját karriert építgetett . Mint anno KariGeri . ---- Egyiket sem érdekelte a közösségük döntései . És ennek szaga van egy idő után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!