Rogán: A Stop Soros törvényjavaslat szigorítását tervezi a kormány

2018. május 14. 15:00

A változó körülményekre tekintettel szigorítana a kormány a Stop Soros törvényjavaslaton, ezzel párhuzamosan pedig az alaptörvény szigorítását is kilátásba helyezik – jelentette ki Rogán Antal hétfői meghallgatásán.

2018. május 14. 15:00

Változatlan célok mellett, a változó körülményekre tekintettel szigorítana a kormány a Stop Soros törvényjavaslaton, amelyhez az alkotmányos alapokat is meg kell teremteni – mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterjelöltje kinevezése előtti meghallgatásán hétfőn az Országgyűlés igazságügyi bizottságában. 

Rogán Antal ezzel kapcsolatban annyit közölt: a jogszabálynak minden olyan tevékenységet meg kell akadályoznia, amelynek célja, hogy Magyarország területére a magyar törvények megkerülésével, a nemzeti szuverenitás megsértésével, illegálisan hozzanak be bevándorlókat. Mint mondta, jelenleg külföldről támogatott szervezetek nyújtanak segítséget ehhez. 

A demográfiai fordulatról is tervez nemzeti konzultációt a jövőben a Miniszterelnöki Kabinetiroda – ismertette, és célnak nevezte, hogy 2025-ig az ország a digitális kultúra tekintetében az Európai Unió első öt országa között legyen. A jelölt, akit a bizottság hét tagja támogatott, míg öt ellene szavazott, közölte azt is: tárcája továbbra is a legalacsonyabb költségvetésű lesz, államtitkárai száma pedig négyről háromra csökken.

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2018. május 15. 07:24
"...szigorítana a kormány a Stop Soros törvényjavaslaton... ... a jogszabálynak minden olyan tevékenységet meg kell akadályoznia, amelynek célja, hogy Magyarország területére a magyar törvények megkerülésével, a nemzeti szuverenitás megsértésével, illegálisan hozzanak be bevándorlókat. Mint mondta, jelenleg külföldről támogatott szervezetek nyújtanak segítséget ehhez." Erről van szó! Ezt írtam hetekkel ezelőtt. El kell követni mindent törvényileg, hogy az álcivilek labdába se rúghassanak M.o.-on. Egy jó kis 50%-os megadóztatás, és a merkelhorda támogatásáért sötét lyuk vagy 20 évre... Viszont azon pártok személyeit is akik ezekkel a mocskokkal együtt dolgoznak M.o. ellen. Személyeket és nem pártokat, mert a párt gyűjtőnév, ami annyit jelent, mint az szdsz százmilliós tartozása, amit az adófizetőknek kell megfizetni, Fodor Gabriella pedig nevetve szipózik.... pl. kezdetben kicsit a körmére nézni Niedermüller és Ujhelyi kapcsolatainak...majd elfeledtem a Bajnai seggevégét Jávort... Azért az már sokatmondó, hogy Kanada aki éppen úgy kitárta keblét, mint N.o. Soros ellen indított nyomozást mert szervezeteivel beavatkozott a választásokba. (most a többi országot nem sorolom) Ennyi
áfonya
2018. május 15. 04:14
Minél hamarabb.
Bell & Sebastian
2018. május 14. 23:23
Ha komolyan gondolnák Soros kiebrudalásét, a színlelt devizahitelek revideálásával kezdik. Négy évig kussoltak, majd szétosztották a buktát úgy, hogy Sorost kár ne érje. Ameddig nem támadják meg a pénzügyi alapjait, amelyeken ring nyílt társadalma sajkája dugig tömve migránsokkal, addig bizony ez sem több puszta kocsizörgésnél.
Gombóc XVI. Artúr
2018. május 14. 23:04
A tényekkel pedig, hogy hogyan is történik az a támogatás, továbbra is adós marad Atom Anti...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!