Elfogták a budapesti Árkád üzletközpont felrobbantásával fenyegetőző férfit

2018. május 25. 16:48

Két órán belül a bevásárlóközpont közelében elfogták a robbantással fenyegetőző 27 éves férfit, és előállították a kőbányai rendőrkapitányságra.

2018. május 25. 16:48

Elfogták azt a férfit, aki pénteken telefonon azzal fenyegetőzött, hogy felrobbant egy bombát a budapesti Örs vezér terén álló Árkád üzletházban – közölte a rendőrség a honlapján.

A bejelentés dél körül érkezett. A rendőrség tűzszerészei kiürítették az üzletközpontot, majd átvizsgálták az épületet. A X. kerületi rendőrkapitányság pedig közveszéllyel fenyegetés gyanújával nyomozást indított ismeretlen tettes ellen. Két órán belül a bevásárlóközpont közelében elfogták a robbantással fenyegetőző 27 éves férfit, és előállították a kőbányai rendőrkapitányságra – olvasható a police.hu honlapon.

(MTI)

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2018. május 25. 19:39
Várom a megfelelő, súlyos büntetést, börtönben lecsücsülve! Nem felfüggesztett, és nem beszámíthatatlan állapotot megítélve. Ja! Még a hatósági extrán megemelt költségek megfizetését! Ja, meg dolgozza le az eltartási költségeit napi 12 órában valami "jó" helyen. 10 év elég is lesz arra, hogy megbékéljen tettéért.
DavidBL
2018. május 25. 18:50
Nyakkendőt neki!
Demonic infestation
2018. május 25. 17:04
"előállították a kőbányai rendőrkapitányságra" nembaj, majd úgyis kiengedik hogy újra telefonálgasson, hiszen emberi jogai vannak sajnos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!