Szakértő: pártszakadás jöhet a Jobbikban

2018. április 13. 09:46

Akár pártszakadás is bekövetkezhet az identitásában bizonytalan Jobbikban – véli a Nézőpont Intézet ügyvezetője.

2018. április 13. 09:46

Akár pártszakadás is bekövetkezhet a Jobbikban, ahol a néppártosodást támogató és a radikális eszmékhez visszatérést sürgető erők feszülnek egymásnak – vélekedett a Nézőpont Intézet ügyvezetője az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában. Fodor Csaba szerint „identitásában rendkívül bizonytalan és lélektelen párt képét mutatta” a Jobbik, amely a kampány vége felé ezzel sok, korábban támogatójának számító radikálist bizonytalanított el.

A szakértő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában az Európai Parlament eljárása kapcsán arról beszélt: nem az a példa nélküli, hogy Magyarország „rendkívül komoly támadással” áll szemben, hanem az, hogy ez egy magas részvétellel megtartott, egyértelmű eredményt hozó választás után történik. Valahol a tagadás és a düh fázisa között lavíroz a „Soros-frakció” az Európai Parlamentben – fogalmazott Fodor Csaba, megjegyezve, a tervezet mellett jelentős részben olyan emberek állnak, akik szerepelnek a Soros György támogatóiról kiszivárgott listán.

(MTI)

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Casus Belli
2018. április 14. 18:36
"szakértő" xD
peninsulavaldes
2018. április 13. 23:41
a radikálisokat Vonagabi szépen betette a hütőbe,csak nem veszik észre a választók, rajongók
ThunderDan
2018. április 13. 23:26
Szóval, ízlelgessük: Holnap Gyurcsány és Vona EGYÜTT FOGNAK TÜNTETNI a hatalmas választási zakó után néhány nappal... (Gondolom, ma már ez sem veri ki a biztosítékot a maradék-jobbikosok között...)
zakar zoltán béla
2018. április 13. 19:37
Úgy legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!