Orbán: A következő években is folytatjuk a közmunkaprogramot

2018. április 03. 17:09

Hálás vagyok az ország minden közmunkásának – mondta Orbán Viktor kedden, miután közmunkásokkal találkozott Vajszlón. A miniszterelnök leszögezte: a következő években is folytatni fogják a közmunkaprogramot.

2018. április 03. 17:09

Hálás az ország minden közmunkásának – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Baranya megyei Vajszlón, ahol közmunkásokkal találkozott. Kijelentette: a jövőben is számítanak a közmunkások munkájára és ők is számíthatnak a kormányra, mert a következő években is folytatni fogják a közmunkaprogramot.

A Facebook-oldalára feltöltött videóban a kormányfő közölte: nagyra tartja a közmunkások munkáját, eltökéltségüket, valamint azt, hogy úgy döntöttek, segély helyett inkább munkából tartják el magukat és családjukat. Fontos és értékes munkát végeznek – tette hozzá. A videóban elhangzott: hét éve tart a közmunkaprogram az ormánsági településen, eleinte harmincan is dolgoztak ebben a formában, de sokan már más munkát kaptak.

(MTI)

Összesen 234 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. április 04. 07:03
"... a következő években is folytatni fogjuk a közmunkaprogramot..." - mondja. Még arra a kis pízre is igényt tart? Hiába, ami jár, az jár...
rajgy
2018. április 03. 22:15
Én azt szeretném megkérdezni a miniszterelnöktől, hogy: - Miért nem mosta le a MAGYAR névről a gyalázatot? - Mennyit fizettek a németek az ítéletért? https://www.youtube.com/watch?v=zHtLUe_rCtM&t=2m49s
noMores
2018. április 03. 21:40
Persze, Vitya, nem kell ezeknek az embereknek visszamenni a munkaerőpiacra, sokkal jobban kordában tarthatod őket, ha szavzni kell: kis erzsébet-utalvány, pici extrarezsicsökkentés (vagymi), aztán a tenyeredből esznek szegények. Vidéken meg megszűnnek a vállalkozások, mert a fizetőképes kereslet is, a fiatalok elvándorolnak, szakemberek régen nem élnek a falvakban, és kész is a szocializmus. Brávó!
Robur
2018. április 03. 21:22
Ne izgulj Viki manó, nemsokára te is közöttük leszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!