Németh Szilárd szerint veszélyben van a magyar gasztronómia

2018. február 21. 22:30

A Fidesz alelnöke viccet is mesélt az újságíróknak.

2018. február 21. 22:30

Veszélybe került a magyar gansztronómia Németh Szilárd szerint – a Fidesz alelnöke többek között erről is beszél a Hír TV videóján.

Szerinte a magyar gasztronómia már a migrációs hullám előtt veszélybe került, mert nincsen már sok lacikonyha, ám gyrosos, kebabos és McDonald's annál több van.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke ezután egy viccet is elmesélt a nagyérdeműnek, ám sajnos ezt írásban nem is tudnánk kellően hűen közölni – inkább azt tanácsoljuk, hogy rögtön tekerjenek a fenti videó 45. másodpercéhez.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2018. február 22. 16:30
Ellenzék nincs! Kormány olyan, amilyen. Na de nem kurva ciki a fidesznek ez az ember? Régebben azért nem ilyen arcok kerültek a mikrofon mögé. Ez az ember sajnos primitív, mint a faszom. Persze ettől még igaza van, na de akkor is.
noMores
2018. február 22. 11:25
Velem lehet a baj: nem tartom értelmes, önálló döntéshozatalra képes embernek azt, aki ennek a debil disznónak egyetlen szavát is komolyan veszi. Sajnos az, aki némethszilikét mérvadónak tartja, az egy ostoba birka:(
Finale*
2018. február 22. 09:47
http://www.jokesoftheday.net/funny-joke-photo-Next-time-you-have-D-ner-kebab-remember-this/2016082250 Csak edd a kebabot .
zakar zoltán béla
2018. február 22. 09:26
Ilyen is van, nem mindenki Vágó Gábor/István! Többre becsülöm, mert nem akar többnek mutatkozni!!! Az előbbi kettó: Fenn az ernyő nincsen ka(o?)s!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!