Csekkben kér segítséget a támogatóitól a Fidesz

2018. január 02. 17:14

A Fidesz politikai küzdelmeihez és a Soros Györggyel szembeni fellépéshez kéri csekkben a segítséget a Fidesz a támogatóitól. Hidvéghi Balázs fideszes kommunikációs igazgató szerint „Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak”.

2018. január 02. 17:14

Az Alfahír beszámol arról: Orbán Viktor aláírásával a Fidesz támogatására felkérő levelek érkeznek a postaládákba, a levelekhez csekket is csatoltak.

A lap kérdésére Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt közölte: „Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak. A levélben szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon. A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit”.

Összesen 452 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kalányos Dzsonidepp
2018. január 03. 17:15
:-) Annyira jól áll , mint a te szádban a Csuti Paraszt pöcse . Mennyit fizetsz be ?
csuka
2018. január 03. 15:16
Orbán Viktor ügynök volt és MINDENKIRŐL jelentett! (Simicska kapcsán feltárja: Molnár F. Árpád "ÉLI") https://www.youtube.com/watch?v=KQsuq_CTUeA Meddig tűrjük?
Pikkelő
2018. január 03. 14:44
Isaura felszabadítására való gyűjtés kisebb kamu volt. Övék az összes"köz"-szolgálat csatorna, saját milliárdos gárdájuk van, remekül nemzeti konzultálnak közpénzből, plakátolnak a kormány nevében, náluk az ország kasszája. A viccbéli svéd vasutasra még emlékeztek?
formaegy
2018. január 03. 10:20
Egyet azért tisztázzunk! Minden pártnak van joga "kalapolni". Az, hogy kinek-kinek mi a véleménye erről az egy más dolog. Eddig is kalapoltak (minden párt) ezután is fognak. Az, hogy a Fidesz teszi azt amit eddig is tett, (mint minden párt) miért is veri ki a szemét a ballibeseknek? Miért ne tehetné meg azt, amit a ballib? Azért mert Fidesz? Azt pedig engedtessék már meg, hogy a fideszesek maguk döntsék el, hogy visszaküldik a csekket vagy sem! Már megint igazolja magát a ballib, hogy amit ők csinálnak az teljesen természetes, de ha az ellenfelük csinálja ugyan azt (amit eddig is csinált) az "mindennek a teteje, az gyalázat...stb.stb.) Tudjátok, ha azt vesszük figyelembe, hogy a Soros pénzek hogyan kerülnek a ballib számláira, az valóban gyalázat. Tudjátok miért? Mert míg a Fidesz kalapolása saját MAGYAR támogatóitól az országára költeni a pénzt, a ballib kalapolása egy mocskos magyarellenes spekuláns az ország ellen! Ja, hogy már megint ott tartunk, hogy vergődik a ballib! Miért is? Ennyihez ért. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!