Orbán lerótta tiszteletét Luther sírjánál

2017. november 06. 18:36

A wittenbergi vártemplomban, Luther Márton sírjánál járt Orbán Viktor.

2017. november 06. 18:36

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután lerótta tiszteletét Luther Márton sírhelyénél, a wittenbergi vártemplomban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Orbán Viktort Reiner Haseloff, Szász-Anhalt tartomány miniszterelnöke fogadta a reformáció bölcsőjeként számon tartott németországi városban, majd együtt megtekintették a Luther Házat, valamint a reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett „Luther! 95 kincs–95 ember” című kiállítást. A két kormányfő négyszemközti megbeszélést is folytatott egymással – közölte Havasi Bertalan.

A Wittenbergbe utazott magyar kormányzati delegáció tagja Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Trócsányi László igazságügyi miniszter valamint Kósa Lajos tárca nélküli miniszter.

(MTI)

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2017. november 07. 08:09
Na majd lefasisztázzák a "haladók" az Orbánt ezért is, mert hogy képzeli ezt a megemlékezést, amikor ma már a keresztek eltávloítása jelenti a libsi "értékeket", az "elfogadást" és "tolarenciát".
2017. november 06. 22:40
Azt ugye mondanom sem kell, hogy Luther megfogalmazhatatlanul nagy megtiszteltetésnek vette ezt a magas szintű látogatást! Talán még vigyázz-fekvésbe is vágta magát! -:))))
koronaszepe
2017. november 06. 22:30
Egy jó kép többet mond ezer szónál, szokták volt mondani, és milyen igaz!
noMores
2017. november 06. 21:42
A képmutatás csimborasszója ez a pohos barom:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!