Nukleáris rémálmot vizionál az LMP Magyarországon

2017. augusztus 29. 09:38

Disztópikus rajzfilmet mutatott be, így tiltakozott Putyin látogatása ellen az LMP.

2017. augusztus 29. 09:38

Rajzfilmmel tiltakozott a Lehet Más a Politika Vlagyimir Putyin budapesti látogatása ellen. Szerintük Paks II-t, ami „az évszázad legrosszabb üzlete”, csak az LMP állíthatja meg, különben pedig egykönnyen az történhet, amit a rajzfilm képkockáin is látunk.

Eszerint szerint hamarosan március 15-ből „Paks II nap” lesz, Vlagyimir Putyin berendezkedik hazánkba, Magyarországon folyamatosak lesznek az áramkimaradások, az atomerőmű elleni tiltakozókat pedig börtönbe vetik. A párt azt is vizionálja, hogy „Putyin bácsikánk legényei” majd jól elbánnak az alternatív energiaforrások híveivel.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2017. augusztus 30. 07:28
Most ez a trendi, a rajzfilm? Tótavé dolgozhat.
DrPepper
2017. augusztus 30. 07:04
Az LMP új szlogenje: Le kell menni kutyába...
lightning protection
2017. augusztus 29. 21:09
Ez nagyon durva... főleg egy magát értelmiséginek mondó párt részéről.... Az LMP-s srácok sokat tanulmányozták a rákosi korszak kulák-, tőkés-, egyházellenes karikatúráit... Nem lehet más a politika!
puszika
2017. augusztus 29. 17:35
Hűek maradtak önmagukhoz! Burjánzik a demagógia!!!! A szavazótábor meg fogy!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!