Csisztu Zsuzsa beszólt a vizes vb kritikusainak

2017. augusztus 04. 12:14

Lenyűgöző volt a budapesti vizes világbajnokság, ezért nem érti a fanyalgókat Csisztu Zsuzsa. A tornászként olimpián is részt vevő műsorvezető erről az Echo Tv-ben beszélt.

2017. augusztus 04. 12:14

Számára lenyűgöző volt a budapesti vizes világbajnokság, nem érti tehát a fanyalgókat – erről beszélt a számos olimpiát és világbajnokságot már megjárt Csisztu Zsuzsa az Echo Tv Napi Aktuális című műsor szerdai adásában.

A Csisztu, aki tornászból lett műsorvezető, az újságírók azon kritikájára, mely szerint a vizes vb megnyitója túlzott magyarkodás volt, azt mondta: természetes, hogy egy ország be akarja mutatni azokat a történelmi erényeket, értékeket amelyek rá jellemzőek. Feltette továbbá azt a kérdést, hogy, amikor a pekingi olimpiai megnyitón „a kínai kultúra jelenik meg, akkor az kínaiskodás vagy amikor a görög, athéni bevonulásnál szintén az ókori Görögország értékei megmutatkoznak, akkor az görögösködés?”
 

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2017. augusztus 06. 21:07
Megérte, minimum 160 000 millióba került.
pemete jakab
2017. augusztus 05. 19:10
A magyarországi nemzetközi sportesemények megrendezésével nem szokott probléma lenni, most sem volt nagyobb gubanc. De azért nem mindegy, hogy ugyanaz a "gombóc fagyi" 100 vagy 500 forintba kerül. Másrészt tegyük hozzá, egy vizes-VB nem egy világot lázba hozó sportesemény. Ilyen kettő van: a foci-vb és a nyári olimpia. A többi a futottak kategóriájába tartozik.
noMores
2017. augusztus 05. 14:02
Zsuzsikát megértem, ő sportoló. És egy sportolónak nem szabad azzal törődnie, hogy megalomán falusi barmok úgy élik ki gyermekkori frusztráltságukat, hogy a világ legdrágább vizesVB-jét rendezik meg, és Bástya elvtársat játszanak egy egész nép előtt nyilvánosan. Nekik örülni kell, hogy van végre egy idióta tolvaj disznó, akit nem érdekel az, hogy mit szól a nép ahhoz, hogy ellopják a haverjai az összes közpénzt, miközben szépen megépít egy uszodát, és percenként 45miskáért tapsoltatja magát. Egy sportolónak örülnie kell bármilyen, a saját országában megrendezendő sportesemény miatt is, hisz ő erre tette fel az életét, erről álmodott. Arról a szavazók tehetnek, hogy ilyen tolvaj barmokat választanak meg, akik nagyotálmodás címszóval szétlopják az egészet.
Strassnoff Ignác
2017. augusztus 04. 23:20
Zsuzsika, annyi eszed van, mint egy közepes fasznak. Nem hiszem, hogy a sok "fanyalgónak" a sporttal lenne baja. A mutatvány költségeivel. Amik ugye indokolatlanul nagynak tűnnek. Például nehezen érthető, hogy egy kibaszott Salgó állvány építési költsége miért vetekszik az Eiffel toronyéval. Érted? Gondolom nem... Szerintem maradj annál, amihez értesz! http://ingyenporno.net/1567/csisztu+zsuzsa+-+amateur+sextape Bár olyan nagyot itt se alakítottál....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!