Kényszerű várakozás a szerb határon

2017. július 01. 09:00

Több mint kétórás várakozásra kell számítania azoknak, akik ma délelőtt Szerbia felé veszik az irányt. Röszke térségében komoly torlódás alakult ki, érdemes kerülni.

2017. július 01. 09:00

Két órát kell várakozniuk a kilépésre a Szerbiába tartó autósoknak a röszkei autópálya-határátkelőhelyen – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel. 

„Az autósoknak célszerű másik határátkelőt választaniuk. A magyar és szerb állampolgárok használhatják az ásotthalmi, a tiszaszigeti, a bácsalmási és a röszkei közúti határátkelőhelyet, amelyek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett a hercegszántói és tompai átkelő is folyamatosan működik” – tudatta a főhadnagy.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2017. július 01. 09:43
Istenem, miért nem adtál több észt némelyik baromnak....... A határon nem azért van torlódás, mert jóban, vagy rosszban vagyunk valamelyik szomszéddal. Nem is a menekültektől. Sokan akarnak átmenni egyszerre mert mondjuk nyaralni mennek, vagy épp vendégmunkásként haza, esetleg nyugatra. Tudtommal az osztrákokkal semmi bajunk, de 2 hete 20 kilométeres dugó volt Pest felé. (Pedig ott még határellenőrzés sincs.) Nem politikai okból, csak épp sokan utaztak, volt 1-2 baleset, meg ugye az M1-es egyszerűen nem alkalmas ilyen méretű forgalom lebonyolítására. Ilyen egyszerű ez. Tök ciki, hogy ezt elvileg felnőtt embereknek magyarázni kell... :(
3M..
2017. július 01. 09:03
Pedig állítólag nagyon jóban vagyunk. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!