Botka Simicska legjobb tanítványa, a Momentum szerint pedig a Fidesz és az MSZP kuka

2017. június 22. 12:57

Helyettesítsük be a Magyar Nemzet helyére a Magyar Szocialista Pártot és meg is vagyunk.

2017. június 22. 12:57
Nuszbaum Tibor

„Aztán Botka László »hazament« és helyre tette a brigádot. Lelki szemeim előtt pontosan úgy látom a szitut, ahogy az a G-napon történt Simicska Lajossal. Idézzük föl az akkori szavait:

»Tájékozódott róla, hogy mi történt a Magyar Nemzetnél? Persze, tájékozódtam, most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok. Hogyha mindenkit kirúg, akkor ki fogja vinni a lapot? Higgye el, többször voltam már ilyen helyzetben, és mindig megoldottam. Kirúgok minden orbánistát, aztán kinevezem a helyükre az én embereimet, akiket nem lehet megfélemlíteni meg lefizetni. Még egyszer mondom, mindenhol az én embereim fognak ülni.«

Helyettesítsük be a Magyar Nemzet helyére a Magyar Szocialista Pártot és meg is vagyunk.

Ezt az elméletet erősíti az is, hogy ugyan a hét elején Tóbiás József nagy garral bejelentette az MSZP új kommunikációs agytrösztjét, aztán nem sokkal később Botka megmondta, hogy köszöni Molnár Zsoltnak és Baja Ferencnek a részvételt, de nem kellenek.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2017. június 22. 20:18
Káosz és katyvasz! Ez jut eszembe az MSZP-ről!
puszika
2017. június 22. 18:09
Ó kedves Nuszbaum! Ha a Momosokat akarod tolni,ne így fogj hozzá! Több tonna patkót látok a kilógó lólábakon!!!! Az mszp mindig ilyen volt. HITELTELEN!!!!!! De most már te is!!
Megtalálta
2017. június 22. 17:47
Én Botkának adok igazat. Függetlenül attól, hogy mit gondolok róla és az általa képviselt politikáról, úgy nem lehet egy pártot választásra felkészíteni, hogy mindenki azt csinál, amit akart. Tóth Bertalan vagy hülye volt és megvezették, vagy pedig aljas volt, és alá akart tenni Botkának, ezért valószínűleg Botkát ki akarták hagyni a döntéshozatalból. Márpedig ezt így nem lehet. Ez egy komoly horderejű ügy, mert arról szól, hogy együttműködni a kormánypárttal, hol, mikor és milyen szinten lehet vagy sem. Mi a f*szé választották meg Botkát, ha utána szarnak a fejére, meg keresztbe tesznek neki? Botka helyében igenis, mindenkit kib*sznék, aki partizánkodik.
zolizolizoltan
2017. június 22. 15:30
A teljes cikkben az áll, hogy a szerző kikérte a Momentum véleményét. Kár volt a Momentumot megkérdezni. Ők sohasem realisták, most is csak a hasgörcseiket kürtölték világgá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!