ATV: Novák Katalin lehet a Fidesz új alelnöke

2017. május 11. 12:08

Pelczné Gáll Ildikót – akit az Európai Számvevőszék tagjává választottak – Novák Katalin válthatja.

2017. május 11. 12:08

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a legesélyesebb arra, hogy ő legyen a Fidesz új alelnöke, ha Pelczné Gáll Ildikó távozik a posztról írja az Atv.hu fideszes forrásokra hivatkozva.

Pelczné Gáll Ildikó azért távozik, mert az Európai Számvevőszék tagjává választották. A politikus emiatt az Európai Parlamentben betöltött képviselői tisztségétől is megválik, mivel a Számvevőszék tagjainak teljesen függetlenül, az unió általános érdekeit figyelembe véve kell a feladatiak végezniük.

Az alelnöki pozíciót Pelczné Gáll Ildikó mellett Gulyás Gergely, Kubatov Gábor és Németh Szilárd tölti be, Gáll távozása esetén tehát logikus, hogy helyét egy női politikus vegye át.

Noha hivatalos döntés még nem született, az Atv.hu információi szerint a miniszterelnök „Novák Katalinban gondolkodik”, ha Pelczné távozik. Ugyanis a választás évében a családok támogatása az egyik legfontosabb fideszes kampányüzenet.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ipper Péter
2017. május 11. 22:59
A Novák egy beteg lelkű nő.
liberálzöld.
2017. május 11. 20:08
És ki nem x@rja le? Nem mindegy, hogy melyik majom áll elöl? "Novák Katalin lehet a Fidesz új alelnöke"
öszödibeszéd
2017. május 11. 18:57
tehetséges és eredményes politikus, támogatom a kinevezését :)
nyugalom
2017. május 11. 17:37
Remek valasztas lenne! Sokan irigylik - a masik oldalon meg csak hasonlo sincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!