Biciklis őrület a hegyoldalban

2017. április 13. 09:03

Jobbra is szakadék, balra is szakadék. Mégis legurul biciklivel. Önök szerint az ilyen emberek normálisak?

2017. április 13. 09:03

A videón egy meredek hegyoldal másfél méteres sávjában hasít le a völgybe egy biciklis, miközben páran szorítanak érte. Szaltózik, trükközik, pedig mindenhol szakadék van körülötte. Önök szerint milyen ember képes ilyenre? Ki élvezi ezt? 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2017. április 15. 21:00
https://www.youtube.com/watch?v=zwP9kUKwshw
no regrets
2017. április 14. 09:45
köszönjük a GoPro reklámot mandi
Akitlosz
2017. április 13. 18:31
"Önök szerint az ilyen emberek normálisak?" Mit jelent a normális? Ezek az emberek adrenalin függők. Akkor érzék jól magukat ha valami adrenalin pumpálósat csinálhatnak ez okoz örömöt nekik. Az emberek többsége természetesen nem ilyen. De jó, hogy vannak ilyen adrenalinfüggő emberek is, nem csak azért, mert így vannak, akik ilyen videókat csinálnak, hanem azért is, mert így vannak, akik vállalják a veszélyes feladatokat, munkákat, küldetéseket. Na persze nem életbiztosítás, de ők ezt tudják. M. Schumacher is ilyen ezért lett nyomorék. Hiába van gyereke, családja és rengeteg pénze, akkor sem volt képes otthon megülni, hiányzott neki az adrenalin és az ezzel járó öröm.
C.Dömötör
2017. április 13. 17:14
Ez a nagy kedvenc:https://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!