A Magyar Kétfarkú Kutya Párt is indul a zuglói időközin

2017. március 03. 09:59

„Végre itt a tavasz, gondoltuk ideje megnyerni egy választást. Zugló pedig egész közel van” – ezzel a szöveggel jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy ők is elindulnak a zuglói időközi önkormányzati képviselő választáson.

2017. március 03. 09:59

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt csütörtökön a Facebookon jelentette be, hogy elindulnak a zuglói időközi önkormányzati képviselő választáson. „Végre itt a tavasz, gondoltuk ideje megnyerni egy választást. Zugló pedig egész közel van” – írták, és közzétették azt a dokumentumot, amin látszik, hogy a helyi választási bizottság nyilvántartásba vette az MKKP-t, mint jelölő szervezetet.

Zugló 3. számú egyéni választókerületében azért lesz időközi önkormányzati képviselő választás április 23-án, mert a körzet MSZP-s önkormányzati képviselője, Sápi Attila több mint egy éve tisztázatlan körülmények között eltűnt, ezért a jogszabályok értelmében január végén megszűnt a mandátuma.

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. március 05. 13:58
Virágozzék 1000 virág! Szaporodjatok és sokasodjatok!
áfonya
2017. március 04. 08:36
Kommunisták barlangjában erősködnek,,sok marhátnak ígérgetnek .
mer-kell
2017. március 03. 22:40
Komolytalan párt, komolytalan emberek, komolytalan libbantok. ez jut eszembe róluk
csurcsányi
2017. március 03. 20:14
Ez a viccpárt legújabb vicce!De nem baj,mert ez is a ballibsiket osztja meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!