„Iszonyatos dolgok vannak”

2017. február 09. 10:24

Az ATV videója alapján a legtöbb járókelőnek lesújtó véleménye van a hazai egészségügyről, de van, aki szerint noha tényleg kevesen vannak az ápolók, egy kicsit rá is játszanak erre.

2017. február 09. 10:24

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Koncz Katalin
2017. február 12. 12:26
Kevés egészségügyi tapasztalat, hála istennek, de ahol voltam: Honvéd Kórház Baleseti Sebészet, le a kalappal.Szervezettség, gyorsaság,kedvesség. Házi orvosomnál szintén. Remélni szeretném,hogy egyre több helyen lesz így. /hálapénz nélkül-/
antioxi
2017. február 10. 12:39
Valóban nagyon kevés az orvos és ápolónő de ez okozat. Az ok az EU csatlakozás egyik alapelve a "szabad munka vállalás" amivel rendesen becumiztattak bennünket. Már nyilvánvaló, hogy a szabad munka vállalás egyirányú, mert valahogy nem áramlanak brit, német, svéd, stb. orvosok, ápolók, mérnökök stb. Magyarországra csak innét oda. A nyugati bérezési többlet nem más mint az ingyenes agyelszívás oka mert a magyar (és a többi újonnan az EU-hoz csatlakozott ország) képtelen nyugati béreket fizetni. A megoldás: Fizessenek a nyugati országok az agyelszívásért orvostól lakatosig bezárólag.
Lanchaster
2017. február 10. 11:51
2 percben beszél 10 ember. Közülük 5-en kifejezetten elégedettek azzal az ellátással, amit - ő maga, vagy a családtagja - igénybe vesz az egészségügyből. 3 rossznak tartja - közülük 2 nem a saját, hanem ismerősök tapasztalatára hivatkozva. 2 az orvos/ápolónő hiányról, túlterheltségről beszél, különösebb minősítés nélkül. Reprezentatívnak nem tekinthető minta és eredmény, de mitől lett ez "Iszonyatos dolgok vannak" címen posztolva???
Sulammit
2017. február 10. 07:44
A címmel ellentétben, zömében nem voltak negatívak a megkérdezettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!