Mégsem gyűjt aláírást a DK az olimpia ellen

2017. január 25. 21:44

Miután kiderült, hogy a DK oldala, melyen egyet lehet érteni az olimpiaellenes kezdeményezéssel, csak arra jó, hogy az odakattintók megosszák személyes adatiak a párttal, a DK visszavonta az aláírásgyűjtést. A párt azzal indokolta a döntését, hogy akciójuk „félreértésekre adhat okot, összekeverhető a civilek kezdeményezésével”.

2017. január 25. 21:44

Miután kiderült, hogy a DK a Facebookon egy olyan linket osztott meg, melyen elvileg egyet lehet érteni az olimpiaellenes kezdeményezéssel, ám valójában csak arra jó, hogy az odakattintók személyes adatokat szolgáltassanak Gyurcsány pártjának, a DK megszüntette az aláírásgyűjtést.

A párt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írja: a Demokratikus Koalíció visszavonja a 2024-es budapesti olimpia ellen egy nappal ezelőtt indított online aláírásgyűjtését.

Az ellenzéki párt szerint az aláírásgyűjtés célja az volt, hogy a vidéki lakosság figyelmét is felhívják az olimpia kockázataira. Azonban szerdán több olyan visszajelzést kaptak, amely szerint akciójuk „félreértésekre adhat okot, összekeverhető a civilek kezdeményezésével”, ezért azt visszavonják.

(MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2017. január 26. 07:34
Összezavarodtak /álbal, civilruhás pártaktivisták + maga sem tudja kicsoda Vona és Vidéke/ úgyannyira,hogy azt sem tudják, ki kivel van és ki kit akar legyőzni, Orbánon innen és túl. No comment, and no problem.
Vlagyimir
2017. január 26. 06:24
A hatalom mit kockáztat az olimpiával? Gyakorlatilag semmit, hiszen legfeljebb összeomlik a gazdaság, tönkremegy az ország, legalább olcsón lehet majd felvásárolni azt, ami tetszik a gáz és vízszerelőknek, meg megbízóiknak.
Zsolt75
2017. január 25. 23:07
Fázik a 18 aktivistájuk. Sivatagi időjáráshoz szoktak.
ThunderDan
2017. január 25. 22:37
„félreértésekre adhat okot, összekeverhető a civilek kezdeményezésével” Már megint ez a "civilezés". Mitől lenne egy alakulat "civil", amelyik deklaráltan a parlamentbe akar bejutni 2018-ban? Ez a MoMo definíció szerint NEM civil, hanem egy POLITIKAI PÁRT(KEZDEMÉNY).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!