Elszívja az Együtt vidéki politikusait Gyurcsány

2016. november 04. 13:15

A Bama.hu tudósítása szerint az Együtt két Baranya megyei elnöke, Deák Éva és Fülöp Krisztián átállt a DK-hoz. Elmondásuk szerint „egy fejlődőképes, európai léptékű pártban szeretnének a jövőben dolgozni a kormányváltásért”.

2016. november 04. 13:15

Átlépett a Gyurcsány Ferenc vezette DK-ba az Együtt két Baranya megyei társelnöke, Deák Éva és Fülöp Krisztián. „Azért döntöttek így, mert egy fejlődőképes, európai léptékű pártban szeretnének a jövőben dolgozni a kormányváltásért, a szabad, demokratikus és szolidáris Magyarország megteremtéséért” – írja a Bama.hu.

Megkerestük Twitteren Szigetvári Viktort, hogy kommentálja az ügyet, aki a következőt írta:

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
D.Éva
2016. december 13. 13:49
Viktor felé benyújtott hivatalos kilépésünkben semmilyen okot nem neveztünk meg. Egy pártból, ami (jobb esetben) azért alakul és azért létezik, hogy az országért tevékenykedjen nem szokás magánéleti okokból kilépni. Ez nem kocsmai haveri társaság. Lehet, nem őt kellett volna megkérdezni. :)
Szvidrigajlov
2016. november 05. 08:06
Előválasztás?? Itt mindenki hülye? Bárkit jelölnek, bárkit is választanának meg, kisvártatva a Gyurcsány megpuccsolná. Mondom ezt évek óta és lám, lám...
Zod
2016. november 05. 08:05
Ó, pedig már majdnem Fülöp Krisztiánra szvaztam volna, mert a demokratáknak a hozzá hasonló karakteres és karizmatikus politikusokra van szüksége. Mellesleg ki a f*szom ez az alak?
Anti Komcsi
2016. november 05. 00:52
Két nullából csak dupla nulla lesz. Klotyószínvonal. Intellektuállisan. Is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!