Durván manipulálta legújabb vonás riportját a TV2

2016. november 15. 11:56

Úgy vágta meg a TV2 Tények Vona Gábor szavait, mintha a Jobbik elnöke elismerte volna, hogy járt olyan meleg közösségbe, mint amiről Terry Black beszélt, pedig a politikus valójában Orbán Viktor polgári körét emlegette, de ez a riportban már nem hangzik el. Szintén manipulált módon mutatták be Novák Előd Facebook-posztját, mintha azzal Novák megerősítette volna Terry Black állítását.

2016. november 15. 11:56

Ötödik napja az egyik fő témája a TV2 Tények című híradójának Terry Black azon állítása, miszerint Vona Gábornak, a Jobbik elnökének 2001 és 2003 között voltak homoszexuális kapcsolatai. A Jobbik elnöke már pénteki sajtótájékoztatóján tagadta Terry Black állításait, szerinte azok hazugságok, ő maga pedig büszke heteroszexuális. 

Hétfőn a Tényekben két ponton is súlyosan manipulálták a Vona szexualitásával foglalkozó riportot. Egyrészt a Jobbik elnökének egyik kijelentését például úgy vágták meg – és ezt a narrációval is megerősítették –, mintha Vona elismerte volna, amit Terry Black állít. Pedig amikor a politikus arról beszélt, hogy a Terry Black által emlegetett időszakban valóban járt értelmiségi összejövetelekre, akkor nem másról beszélt, mint Orbán Viktor polgári köréről, de a TV2 a szöveg ezen részét már nem vágta be.

De manipulálták Novák Előd Facebook-posztját is, melyet úgy mutattak be, mintha azzal Novák megerősítette volna Terry Black állításait, pedig épp ellenkezőleg, a kép melletti posztból világosan kitűnik, hogy Novák éppen annak ellenkezőjét állítja, a képpel pedig csak a helyzetet igyekezett kifigurázni. Erről egyébként ő maga is írt hétfő esti posztjában.

Az pedig ezek fényében már csak apróságnak tűnik, hogy egy olyan – Terry Black által közzétett – fényképre fűzte fel a TV2 Tények a hétfő esti vonás riportját, melyről már napközben kiderítette az online sajtó, hogy nem egy melegbárban vagy más szórakozóhelyen készült, hanem a 2009-es EP-választás eredményváróján gratulált éppen Vonának az egyik aktivista, a fotót pedig még egy sajtópályázatra is beküldték korábban. 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. január 16. 13:02
És, ha megszüntetik a letelepedési kötvényt akkor maga sírva fog fakadni? Kár ezen hergelni magát, mert amit ír úgy hülyeség ahogy van!
pimepime
2017. január 16. 13:02
A lényeg mégis csak az, hogy Orbánék csúcsra járatják a letelepedési kötvénybizniszt. Alaptörvény meg a sutba vágva!
pimepime
2017. január 16. 13:02
Pl.?
august
2017. január 16. 13:02
:)) Az RTL klubnál föl sem tűnik a kontraproduktívan és gusztustalanul működő médiagépezet, mi, őket nem akarod lecserélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!