Brüsszel nem fél Orbántól

2016. október 07. 12:41

Orbán Viktort jegyzik. De félni azért nem félnek tőle. Azt látom, Orbán nem veszélyes Brüsszelre, együtt akar működni. Interjú.

2016. október 07. 12:41
Navracsics Tibor
Navracsics Tibor

Félnek Orbán Viktortól Brüsszelben?

Félni, nem félnek. Orbán Viktort mindig is olyan politikusként tartották számon, akinek karaktere és egyértelműen követhető politikája van. Magyarország volt az első olyan ország, amely a migránskérdésben olyan markáns álláspontot foglalt el, amely az akkori uralkodó áramlattal egyértelműen szemben volt. Tehát úgy fogalmaznék: Orbán Viktort jegyzik. De félni azért nem félnek tőle. (...)

Akkor Orbán Viktor mégis veszélyes Brüsszelre a majd 3 millió 300 ezer szavazattal a háta mögött?

Nem gondolom. Orbán Viktor mostani levelében, amit a bizottság elnökéhez intézett, kifejezetten hitet tett amellett, hogy az Európai Unió jogrendjével összhangban álló alaptörvény-módosítás készül majd. Azt látom, Orbán nem veszélyes Brüsszelre, együtt akar működni.”

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. október 08. 14:19
Miért félnének tőle? Hibbantnak hibbant, de nem harap (egyelőre).
Hunyadi Mátyás
2016. október 08. 05:06
Orbán nem fél Brüsszeltől.
kjkj945
2016. október 07. 15:41
""Brüsszel nem fél"" De nem is EGÉSZ.
Berecskereki
2016. október 07. 14:51
Csuhaj Ildikó és Pető Péter a népszabadság ihaj-csuhaj firkász csapata? Nem irigylem Navracsics Tibort, hogy hülye kérdésekre értelmes választ kell adnia, hogy a kérdező is megértse.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!