Kidobtak két burkinis nőt a Széchenyi Fürdőből

2016. október 14. 12:10

A medencéket az alsó testrészen kizárólag térdig érő, a felső testrészen pedig kizárólag vállig érő fürdőruhában szabad igénybe venni – áll Budapest Gyógyfürdői és Hévízei társaság aktuális házirendjében. Két burkinis nő megsértette ezt az előírást, ezért kidobták őket a Széchenyi Fürdőből.

2016. október 14. 12:10

A 444 úgy értesült: két nőt kidobtak a Széchenyi-fürdőből október 9-én, mivel burkiniben fürödtek. A megszólaltatott szemtanú így nyilatkozott: „A fürdő részéről két nő hajtotta végre a kidobást. Azzal védekeztek, hogy a vezetőség utasítása volt. A burkinis hölgyek legalább egy órája mar a fürdőben voltak, nem hangoskodtak, senkinek sem ártottak, senkit sem zavartak.”

A Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. 2016-os házirendjében azonban világosan le van írva„Nem szabad a medencékbe olyan öltözékben bemenni, amely felületének mérete okán közegészségügyi, vízminőségi és balesetvédelmi szempontból aggályos. Erre tekintettel a medencéket az alsó testrészen kizárólag térdig érő, a felső testrészen pedig kizárólag vállig érő fürdőruhában szabad igénybe venni.”

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. október 15. 17:24
anti-kebab rendelet: http://www.politico.eu/article/padua-mayor-clamps-down-on-ethnic-food/
vigyor
2016. október 15. 10:10
...és van valami probléma ezzel, hogy kirakták őket? Szerintem rendben van.
jenggot
2016. október 14. 22:30
Nem hiszem hogy igaz a hír. De ha megtörtént akkor az utasítót legalább életfogytiglanra kell ítélni. A tulajdonos tulajdonát pedig porig kell égetni.
illesl
2016. október 14. 22:11
Ha mondjuk 70 évvel ezelőtt egy hölgy magából annyit megmutatott volna, mint a ma hölgyei - azt rossz nőnek, erkölcstelennek tartották. Én nem értem, miért kell a mai alig fürdőruhákra úgy tekinteni, mint a nyugati civilizáció és a kereszténység vívmányára. Van abban valami diszkrét báj, amikor muzulmánok megkergetnek francia, német nudistákat erkölcstelenség miatt. Én, amúgy nem zavartam volna el a burkinis hölgyet. Ugyanezzel az erővel a sajtó behergelheti a sajtóvezérelt SMS-nyakú generáció tagjait és gátlás nélkül végrehajtják azt. Érdemesebb lenne azzal foglalkozni, miért lyukas az unió határa, miért és hogyan jönnek még mindig ezrével a "menekültek". Tényleg döbbenetes az, hogy minét több női vezető van, annál hülyébb politikát folytatnak. És pont a nők vetik alá európát az iszlámnak és ebben az európai nők lesznek a legnyagyobb áldozatok. Én tulajdonképpen nagyon várom, amikor a ma hangos liberál-nőket megszelídítik a muzulmán férfiak ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!