Andy Vajna cége humorcsatornát indít Európában

2016. október 18. 19:03

Andy Vajna médiacége műsorszolgáltatási jogot kért az Európai Unió országaiban, valamint Ukrajnában és Szerbiában a Humor+ szórakoztató tévécsatorna elindítására. A csatornát először Magyarországon, valamint a szomszédos országokban indítaná el a Magyar Broadcasting Co. és regionális leányvállalatai. A román Audiovizuális Tanács már megadta az engedélyt, ahol hamarosan nyolc másik csatornával együtt indul a Humor+.

2016. október 18. 19:03

Andy Vajna cége a Humor+ nevű szórakoztató tévécsatornára nemzetközi műsorszolgáltatási jogot kért az Európai Unióra, valamint Ukrajnára és Szerbiára. Kezdetben azonban a célközönség Romániára, Magyarországra, Szlovákiára, Ukrajnára, Szerbiára és Horvátországra korlátozódik. A „klasszikus” sorozatokon – A dadus, Egy rém rendes család, Amerikai fater – kívül a licenctulajdonos exkluzív szórakoztató sorozatokat és rajzfilmeket is ígér, saját produkció nélkül – számolt be a Mediafax román hírügynökség.

Daróczi László vezérigazgató elmondta, az egész napos csatornát először Magyarországon indítják el. A csatorna egyes produkciókat pedig különböző nyelveken szinkronizálva ad – például a magyarországi, és horvátországi nézők számára. A romániai nézők eredeti hanggal és román felirattal nézhetik a Humor+ műsorait.

Romániában már engedélyezték a csatorna indítását

A román Audiovizuális Tanács (CNA) kiadta az engedélyt kedden az Andy Vajna által birtokolt, Romániában bejegyzett CEE Broadcasting Co-nak a Humor+ nevű szórakoztató csatorna beindítására.

A Humor+ romániai indulását október végére tervezik azzal a másik nyolc csatornával együtt, amelyek beindítására a CEE Broadcasting Co. júliusban kapott engedélyt a román médiahatóságtól. A kilenc Romániában bejegyzett csatorna évi hétmillió eurós költségvetésből fog működni, ezek közül a Humor+ műsoraira évi 800 ezer eurót szánnak.

A Mediafax szerint a CEE Broadcasting Co srl. közvetetten szinte kizárólagosan Andy Vajna tulajdonában van.  A CNA egyhangú szavazással döntött a Humor+ műsorszolgáltatási engedélyének kibocsátásáról.

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2017. január 04. 13:13
nekem is ez jutott eszembe. lehetnének rezsiszilárd egypercesek, mr 20% és a népszavazás, tiffán zsolt borvirágos stand up meg valami sitcom Roganos címmel :)
Strassnoff Ignác
2016. október 27. 02:10
"Andy Vajna cége humorcsatornát indít" Nem elég a TV2?
Strassnoff Ignác
2016. október 27. 02:09
Büszke vagy Vajnára? Miért? Rokon? Igyekszem objektív lenni, az amerikai munkásságával nincs bajom, elismerem a teljesítményét. Viszont itthon miben is nyújtott valami marha jót? Azt most ne számítsuk ide, hogy elvett egy pénzéhes, ordas kurvát, ez magánügye! Kaszinók? TV2? Mitől jönnek neki a jobbnál jobb üzletek? Kizárólag attól, hogy Orbán haverja. Ha más kormány alatt csinálja ugyanezt, akkor is utálnám. Ez nem irigység. Pláne már csak ezért se, mert mindig beugrik előttem a kép, mikor este Palácsik igyekszik életre szopogatni a fél hatot mutató cerkát, miközben arra gondol, hogy mikor döglik már meg ez a vén geci? Ezt kéne irigyelni? De te legalább büszke vagy rá. Lelked rajta. :)))
Strassnoff Ignác
2016. október 27. 02:09
Budapest V. kerülete nyerte a tanyafejlesztési programra szánt pénz zömét. Mondj ennél nagyobb poént!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!