Az ománi olajügyi miniszterrel tárgyalt Orbán Viktor

2016. szeptember 01. 16:53

Mohammed bin Hamad Al Rumhit, az Ománi Szultánság olaj- és gázügyi miniszterét fogadta csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök, de a megbeszélésen ott volt Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója is. Főleg Ománi Nemzeti Olajvállalat és a MOL között együttműködésről tárgyaltak, hiszen az ománi állami olajcégnek 7 százalékos részesedése van a MOL-ban.

2016. szeptember 01. 16:53

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután az Országházban fogadta Mohammed bin Hamad Al Rumhit, az Ománi Szultánság olaj- és gázügyi miniszterét, a megbeszélésen részt vett Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója is - tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

A találkozó legfőbb témája az Ománi Nemzeti Olajvállalat és a Mol-csoport közötti egy évtizedes sikeres együttműködés volt. A magyar olajvállalat 2007 óta vesz részt az ománi ásványvagyon kutatásában, 2008-tól pedig az ománi állami tulajdonban lévő olajvállalat 7 százalékos részesedést szerzett a Mol-csoportban. A stratégiai együttműködés számos lehetőséget nyitott mindkét fél számára – ismertette a tárgyaláson elhangzottakat Havasi Bertalan.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. szeptember 02. 11:16
Nyugi! Csak összetévesztették Ráhellel.
Cezar
2016. szeptember 02. 07:14
Most Ráhelka gyesen van nem tud menni! A papa megy...
Anti Komcsi
2016. szeptember 01. 21:55
Gazdag ország, jó piac. Újabb győzelem.
Hjanos
2016. szeptember 01. 18:00
Mohammed bin Hamad Al Rumhit - ez a "Mohammed" jó "Mohammed"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!