Stumpf: Nincs politikai következménye a korrupciós ügyeknek

2016. augusztus 08. 09:44

Politikusok magánéletéről, a Voldemort-ügyről és Vizoviczki Lászlóról vitatkozott Stumpf András (Mandiner) és Balogh Gábor (Alfahír).

2016. augusztus 08. 09:44

Vizoviczki, Mengyi Roland, politikusok magánélete: az N1TV-n vitatkozott Balogh Gábor az Alfahírtől és Stumpf András a Mandinertől.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2016. augusztus 08. 20:13
A korrupcióról jut néha eszembe az a Magyar népmese, ami arról szól, hogy Szent Péter valakit kalauzol a pokolban és a mennyországban! Röviden a lényeg: Hogy a pokol és a mennyország ugyan az a haj. Mindenki ül egy teli kondér paszuly előtt ám a kanál olyan hosszú, hogy nagyobb mint az emberek karja. A pokolban mindenki maga enne, de mivel a kanál hosszú se hogysem tudják a szájukba emelni a kaját. Azonban a mennyországban mindenki mást etet meg, ezért van boldogság a mennyben! A fideszesek boldogok, mert körbe etetik egymást, a liberálisok meg hoppon maradnak, mert irigylik mástól a falatot!
ami személyes
2016. augusztus 08. 18:41
Majd megoldódik a korrupció nagy kérdése ha Clintonné küld egy ügyészt a Polt helyett. Romániába működik a dolog. Egy erdélyi pg-ét azért sitteltek le mert támogatást nyújtott egy kórháznak aminek korábban alkalmazottja volt.
Tintamin
2016. augusztus 08. 18:12
És miért nincs?????????????? Ki vonja ezeket a tolvajokat felelősségre?????? Maguknak hoznak tolvajsegítő törvényeket, Polt Peti a kezükből eszik, Pintér ott keni el a nyomozásokat, ahol akarja: soha senki nem fog sittre kerülni, pedig az orrunk előtt lopják szét az országot.
kuwiq
2016. augusztus 08. 14:12
A "korrupciós" ügyeknek büntetőjogi következményeinek kéne lennie. Aztán persze lehetne politikai is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!