Több magyar bankot is felminősített a Moody's

2016. július 26. 20:21

A K&H Bankot, az Erste Bankot, a Budapest Bankot és az MKB Bankot is felminősítette kedden a Moody's Investors Service.

2016. július 26. 20:21

Magyar bankokat minősített fel kedden a Moody's Investors Service, miután javította a magyar gazdaság makroprofil-megítélését is. A Moody's június végén jelentette be, hogy felminősítési felülvizsgálat alá vette az érintett bankokat. A felminősítés e felülvizsgálat eredménye – közölte kedd este Londonban a hitelminősítő.

A cég a K&H Bank hosszú futamú forintbetét-besorolását „Ba3”-ról „Ba1”-re, hosszú távú devizabetét-besorolását „Ba3”-ról „Ba2”-re, alapszintű adósminőség-értékelését (baseline credit assessment, BCA) „ba3”-ról „ba2”-re javította. Az Erste Bank Hungary és a Budapest Bank forint- és devizabetét-besorolásai „B2”-ről „Ba2”-re, az MKB hasonló osztályzatai „Caa2”-ről „B3”-ra javultak.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
immao
2016. július 26. 21:58
Az elgondolás alapvetően nem hibás, hiszen a felmérések valóban azt mutatják, hogy a lakosság pénzügyi ismereteit nem lehet eléggé alábecsülni, így egy effajta edukatív koncepcióval akár sikeres is lehet a bank. A bajt én sokkal inkább ott érzem, hogy a nagy népnevelő igyekezetben elfelejtettek azzal is foglalkozni, hogy a reklám akár csak egy kicsit is érdekes legyen. Unalmas, jóbanrosszbanos élethelyzeteket és párbeszédeket kapunk, majd a végén egy meglehetősen lapos zárópoént. Nem rossz az egész, csak valahogy olyan semmilyen. Persze lehet, hogy ti másként vélekedtek a filmekről. Szavazzatok, és kiderül. http://addict.blog.hu/2008/10/30/reklamszemle_a_raiffeisen_kirugta_a_hibbant_csaladot
immao
2016. július 26. 21:57
Reklámszemle: A Ráfázen labanc banrablóbank , amelyik pár hetente jelenti be hogy kivonul az általa MEGSZÁLT Magyarországról kirúgta a hibbant családot Megtörtént, aminek meg kellett történnie. Sőt, a Raiffeisen Banknak már sokkal korábban meg kellett volna szabadulnia az egyre debilebbé váló reklámcsaládtól, sőt ha őszinte akarok lenni, szerintem el se kellett volna kezdenie a sorozatot. Pápápáék leginkább az azóta szintén megszűnt TV2-es XXL című "szórakoztató" műsor színvonalára megcélzott humorú kalandjai már az elején is csak kevesek arcára tudtak mosolyt csalni, de ahogy telt az idő, úgy lettek egyre fárasztóbbak, érthetetlenebbek és értékelhetetlenebbek a rafis szpotok. A stipi-stopival egy olyan mélységet ért el a sorozat, amit már nem lehetett űberelni, így az sem hozhatott megújulást a "koncepciónak", hogy még lejjebb viszik a színvonalat.
immao
2016. július 26. 21:53
Közösen megfogalmazott levélben kérték Wellman György felfüggesztését. Csatlakozzunk hozzájuk és jelenlétünkkel adjunk nyomatékot annak, hogy Wellmannak távoznia kell az igazságszolgáltatásból. Ha nem lépünk fel közösen 28-án az alább csatlakozó ügyvédekkel közösen, és nem érjük el Wellmann távozását, akkor ne csodálkozzunk, hogy lesznek újabb Wellmannok. WELLMANN LEMONDÁSÁT AZ ALÁBBI ÜGYVÉDEK ÉS JOIGVÉDŐK KÖVETELIK SZEMÉLYESEN A 28-I KÚRIA ELŐTTI TÜNTETÉSEN. Támogassul a tüntetésen résztvevő ügyvédeket jelenlétünkkel, hogy szavaiknak súlya legyen: Dr. Ölveczky István Dr. Varga István Dr. Damm Andrea (Varga István szervezi) Dr. Radnai Miklós Dr. Polgár Zoltán Dr. Csitos Eszter Szalagyi Erszébet Tóth Béla (Koppány Jogsegély Civiljog-védő Civil Társaság) Dabasi Tamás (Fehér Kéményseprők Országos Egyesülete) Müller Tihamér (Dél-Alföld Otthonvédők Baja-Kecel) Balogh Béla (Koppány Csoport) Takács András (Összefogás Magyarországért párt) Szabó József ( Hiteles Mozgalom ). Barabás Gyula (Széchenyi hitelszövetség) Falus Zsolt (Bankcsapda) További ügyvédek (Dr. Madari Tibor, Dr. Zoltán Gábor, Dr. Bihari Krisztina, Dr. Kiss Gál Éva, Dr. Marczyngós László ) szervezés alatt. Többen ígértek későbbi választ. http://kun24.hu/2016/04/27/wellmann-gyorgy-tavozasat-kovetelik/
immao
2016. július 26. 21:52
Még egszer hogy az is megértse, aki nem akarja Copyright orbán AZ ALAPTÖRVÉNY EGYÉRTELMŰEN RÖGZÍTI, HOGY A BÍRÁK FÜGGETLENEK, ÉS CSAK A TÖRVÉNYNEK VANNAK ALÁRENDELVE, ÍTÉLKEZÉS TEVÉKENYSÉGÜKBEN NEM UTASÍTHATÓAK. Wellman lényegében utasította őket, hogy egy nyert devizás perben ne vegyék irányadónak a megszületett ítéletet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!