Nyakó lesz az MSZP kommunikációs igazgatója

2016. július 06. 10:58

A Magyar Idők szerint Nyakó István lesz az MSZP új kommunikációs igazgatója. A lap úgy tudja, az is eldőlt már, hogy az új frakcióvezető Tóth Bertalan lesz, általános helyettes pedig Burány Sándor.

2016. július 06. 10:58

A Magyar Idők értesülései szerint Nyakó István lesz az MSZP kommunikációs igazgatója. A politikus 2002-ben már ellátott hasonló feladatokat, akkor a párt fraciójának szóvivője volt.

Szerdán eldől az is, hogyan alakul át az MSZP frakciója. Az új frakcióvezető Tóth Bertalan lehet, akivel kapcsolatosan köztudott, hogy az új pártelnök, Molnár Gyula örülne, ha fontos szerepet kapna. Általános frakcióvezető-helyettes Burány Sándor lehet, míg a költségvetési bizottság elnöki posztját Mesterházy Attila kaphatja meg – írja a lap. Erről a frakció szerdán szavaz, de a Magyar Idők legfrissebb cikkében azt írja: az MSZP elnöksége keddi ülésén már elfogadta az új frakcióvezetési modellt.

A lap egyébként úgy tudja: Burány mellett frakcióvezető-helyettes lesz még Szakács László, Varga László és Tóth Csaba, a frakcióigazgatói posztot pedig Velez Árpád kaphatja.

Szintén a keddi elnökségi ülésen született döntés arról, hogy az MSZP szervezeti ügyeit a jövőben Lukács Zoltán ex-alelnök viszi majd.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
valmue2,5
2016. július 06. 17:56
Nem. Beszerzek, szerződök, intézem a bár ügyeit, sőt néha még haza is megyek, ugyanis otthon is van érdekeltségem.
valmue2,5
2016. július 06. 17:47
Hétközben is dolgozom.Minden este, hajnalig.
valmue2,5
2016. július 06. 17:39
Sajnos nekem nincs időm, hétvégén dolgozom csak igazán.Ez a rothadó nyugat ilyen.
valmue2,5
2016. július 06. 17:28
Biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!