Kubatov: Nem kapott támogatást a Fidesz Vizoviczkitől

2016. július 28. 19:36

Visszautasította Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, hogy a párt támogatást kapott volna a budapesti éjszakai élet egykori központi figurájától, a jelenleg előzetesben lévő Vizoviczki Lászlótól. Kubatov a Magyar Időknek arról is beszélt: kétszer találkozott Vizoviczkivel, egyszer egy óvodában, egyszer pedig az FTC elnökeként beszélt vele.

2016. július 28. 19:36

Vizoviczki Lászlótól semmilyen támogatást nem kapott a Fidesz – jelentette ki a Magyar Időknek Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Az N1TV csütörtökön ügyészségi dokumentumokra hivatkozva írt arról, hogy Vizoviczki László levélben kért segítséget szabadlábra helyezése érdekében a kampányban nyújtott segítségért cserébe.

Kubatov Gábor a hírre reagálva a Magyar Idők online kiadásának azt mondta, „talán” két alkalommal találkozott a vállalkozóval, egy óvodai rendezvényen, majd a Ferencvárosi Torna Club elnökeként beszélt vele. Utóbbi megbeszélést egy országos médiaügynökség vezetője hozta tető alá az üzletember kezdeményezésére. Két téma merült fel: be szeretett volna fektetni a sportba, és a Fradiba, amitől a klub elhatárolódott, a másik téma pedig a fiatalok biztonságos szórakozása érdekében szükséges teendők volt. Hangsúlyozta, hogy Vizoviczki Lászlótól semmilyen támogatást nem kapott a Fidesz.

Kitért arra, hogy a szóban forgó levelet az akkor éppen előzetes letartóztatásban lévő férfi ügyvédje juttatta el hozzá. A dokumentumot huszonnégy óra leforgása alatt eljuttatta a bűnüldöző szervekhez. „Nem is tehettem mást, nincs takargatni valóm, nincs mitől tartanom” – mondta.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. július 29. 20:52
HAHHAHHAHAHAHHAHA, legdurvább maffia, gyerekek, a szocik nyomták az olajozást, de ahogy látom Pintérnek is köze volt a műsorhoz, szép kis csapat vagytok! A Vizó tud rólatok mindent, Rogánt meg pár hasonszőrű senkiházit simán sittre küldhetné, ezért engedtétek haza, ti tolvaj suttyók!
liberálzöld.
2016. július 29. 10:27
Kubatov egy ocsmány hazug disznó. mint mint minden fideszes párttagostól, szavazóstól. Szemét rablóbanda az egész.
Huttinger egy mocsok gyáva besúgó
2016. július 29. 10:25
8!
Pinter68
2016. július 29. 09:52
Megint a terelés és a mellébeszélés! Merthogy rohadtul nem az a lényeg, hogy kapott-e végül valamilyen segítséget. Hanem az, hogy hogyan kerülhetett olyan nexusba egy alvilági figura a Fidesz pártigazgatójával, hogy ilyen leveleket írogat és csak úgy Gábornak szólítja? Ami ugye igencsak bizalmas megszólításnak tekinthető egy pártigazgató esetében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!