Sok ezren nézik Budapest közterein a magyar-portugált

2016. június 22. 18:06

Megteltek a budapesti kocsmák és közterek, sokan vannak a margitszigeti kivetítőnél, mindenki a magyar válogatottnak drukkol a meccs kezdete óta.

2016. június 22. 18:06

Sok ezren izgulnak a főváros több pontján a magyar labdarúgó-válogatott Portugália elleni Európa-bajnoki mérkőzésén szerda délután, a meccset óriáskivetítőkön nézhetik. A szurkolók közül sokan magyar zászlókkal érkeztek vagy magyar mezt viselnek, illetve nemzetiszínű festés díszíti az arcukat – jelentették az MTI tudósítói a helyszínekről.

Erős a gyalogos forgalom a Margit híd budai oldalán, sokan igyekeznek a margitszigeti meccsnéző helyszínre.

Sokan, köztük gyerekek is, piros mezt öltöttek magukra, van, aki a magyar zászlót terítette a vállára, vagy a táskájára kötött szurkolói sállal indult valamilyen meccsnéző helyszínre. A Széll Kálmán téren, a Széna téren és a Margit körúton erős az autóforgalom is, sokan az autójuk ablakából lógatják ki a magyar zászlót, vagy kisméretű lobogót erősítettek a szélvédő csücskére. A kocsmák megteltek szurkolókkal, sokan még az utolsó pillanatban is asztalt szeretnének.

Több ezren követik nyomon a magyar labdarúgó-válogatott Portugália elleni Európa-bajnoki mérkőzését a főváros V. kerületében, az Erzsébet téren.

A szurkolók közül sokan magyar mezben vagy sállal vannak, többen Magyarország feliratú fekete pólót viselnek vagy az arcukat nemzetiszínű festés díszíti. A drukkerek egy része kereplőket, dudákat is hozott magával. A mérkőzésre várva sok szurkoló az esélyeket latolgatta.

Az V. kerületi Szabadság téren is több ezren várják a magyar-portugál mérkőzés kezdetét. Az emberek nagyobb része a tér füves részén telepedett le, körbeveszi őket az állni kényszerülő tömeg. A tér északi és déli oldalán két óriáskivetítőn követhetik majd a nézők a mérkőzést. Sokaknál nemzetiszínű zászló van, de nagyon népszerű a nemzetiszínű arcfestés is.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. június 22. 20:19
Cuculisták ismét rosszul vannak ,magyar drukk összefogás összetartozás nincs az inyükre. Ez a Fajkaházié . http://kepfeltoltes.hu/view/150922/csokollakdddddddddddddddddddd_www.kepfeltoltes.hu_.gif
áfonya
2016. június 22. 20:09
Fiú jó volt ,hajrá Magyarok .
ottapont
2016. június 22. 20:08
A magyar név megint szép lett. :) Szép volt fiúk!!!
röviden
2016. június 22. 19:51
Nabazmeg. Veretlenül>>>>>>
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!