Aczél Endre: Páriává lettem

2016. május 09. 11:36

A 444 utolérte Aczél Endrét: az újságíró szerint nem Takáts Zsuzsanna esetére, hanem egy másikra gondolt, mikor azt kommentelte, hogy az ötvenöt évvel ezelőtti nemi erőszak áldozata „szeretett kefélni”. Aczél attól tart, hogy a Népszabadság után máshonnan is kiteszik, pedig „csak a kétségeinek adott hangot”.

2016. május 09. 11:36

A 444 érte el Aczél Endre újságírót, aki állítása szerint nem törölte magát Facebookról, csak „meghekkelték”, és ezért nem tud belépni fiókjába. Aczél korábban azzal védte Kiss Lászlót az ötvenöt évvel ezelőtti nemi erőszak ügyében, hogy az áldozat „szeretett kefélni”, és nem is történt erőszak, csak a lány szülei fújták fel az ügyet. Aczéltól ezért megvált a Népszabadság, ahol külsősként dolgozott. Az újságíró elmondta: attól tart, máshonnan is kiteszik. „Páriává lettem” – mondta a 444-nek.

Aczél állításait azután is fenntartotta, hogy szombaton interjút adott az RTl Klubnak Takáts Zsuzsanna, az ötvenöt évvel ezelőtt nemi erőszak áldozata. Aczél most a 444-nek azt mondta, összetévesztette Takáts ügyét egy másik esettel – tehát nem rá gondolt, mikor az áldozat szexuális szokásaira tett megjegyzést. Az eset, amire ő gondolt, néhány évvel korábban történt. Az újságíró elmondása szerint rengeteg hasonló eset történt, de „ezek valójában nem erőszakos esetek voltak, hanem csinos fiúk és csinos lányok közötti csábításról volt szó” – mondta a 444-nek.

Az őt kérdező újságíró felvetésére azonban elismerte, hogy a neki fiúk által a zuhany alatt mesélt történeteket a lányok másképp élhették meg.

Frissítés:

Időközben a Klubrádió is bejelentette, hogy nem sugározza tovább Aczél Endre 2000-es években készült műsorát, az Aczélsodronyt.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2016. május 10. 06:46
Medencében próbáltak egy tinilányt szexre kényszeríteni Kiss Lászlóék http://www.blikk.hu/sport/medenceben-probaltak-egy-tinilanyt-szexre-kenyszeriteni-kiss-laszloek/62zbdtf
vanádium
2016. május 10. 05:30
Lehet ,hogy Aczél által festett kép megfelelt az uszodákban akkor uralkodó képnek , hogy a sportolók , fiúk-lányok a mindennapos válogatás nélküli szeksz gyakorlói voltak. Aczél tévedése ott van , hogy Takács Zsuzsa nem volt része ennek a szabad erkölcsű világnak. Ő egy testileg fejletlen , a fiúkkal kapcsolatban tapasztalatlan csitri volt, akit talán elvarázsolt az a tény ,hogy jó kiállású fiatal férfiak egyáltalán szóba álltak vele.A kkor amikor semmire sem gyanakodva belement abba ,hogy elkíséri a fiút , mert az valamit meg akart mutatni , ez a becsületes naivitás vezérelhette.A tragikus tett a fiúk számára a minden napi edzés levezetés volt. Tettük erkölcsileg soha nem évül el ,ezért kisstől és a többiektől minden elismerést és kivételes helyzetet el kell venni.
kuwiq
2016. május 09. 22:03
Mi a baj azzal, ha acsádi elvtársat a saját elvtársai is elhajtják a vérbe? A nemi erőszak megítélése nem függ pártállástól, jogi és erkölcsi kérdés. Aki ezt nem érti, annak még lehet problémája a törvénnyel.
peti
2016. május 09. 20:52
Aczél vállalhatatlanul tahó, egy igazi komcsi, sutyerák proli. Én csak azt nem értem, miért pont ennek az ügynek a kapcsán exponálta magát ilyen mértékben. Lehet, hogy csak véletlen, időben pont egybeesett az ügy a végső szellemi leépülésével. Társadalmi szempontból a lényeg, hogy most már a nagy nyilvánosság előtt is világos, milyen jellemű ember próbálta is a passzátszelet fújkálni a múltban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!