Megszüntetik! – így mentik meg...

2016. április 29. 10:30

Ez pont ugyanaz a tempó, amelyiknek a kilencvenes években (ennyit változtatok, elvtársak...) voltunk tanúi.

2016. április 29. 10:30
Ardamica Zorán

„Az a szép a (szinte) mindenkori szlovák kormányok oktatáshoz való hozzáállásában, hogy még a kettővel ezelőtti miniszter is csípőből képes tüzelni. No ná, hiszen kormányalelnökké »buktatták«. Hosszabb megfontolás nélkül, profihoz illően vágja rá az egészségügy és a korrupció melletti legnagyobb probléma kérdéskörére, mi lehet a legjobb megoldás.

Meg kell szüntetni egy nagy csomó sulit, oszt a megspórolt zsetonból lesz pénz tanári bérekre. Az ilyen hírek pedig azért illene, hogy összekócolják kicsit a szakma idegrendszerét, mert:

1. Ez pont ugyanaz a tempó, amelyiknek a kilencvenes években (ennyit változtatok, elvtársak...) voltunk tanúi.

2. Megszüntetni mindent, amivel nem tudtok mit kezdeni – ezt látjuk évek óta a felsőoktatásban (az alapiskolai hálózat rángógörcsben hanyatt vágná magát, ha belelátna, mi mindent meg lehet tenni azon a szinten...). Ennyit tudtok. Egyszer az életben építsetek már valamit a rombolás helyett!”

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Neville
2016. április 29. 20:19
Úgy látom, páran itt write only üzemmódban tolják az ipart. Egyszerűbb is úgy a világ, az kétségtelen!
Tintamin
2016. április 29. 11:24
A legundorítóbb dolog, amit az oktatással művel ez a fideszes csürhe. Most hallottam, hogy a kedves kis egyetemi kancellárok előszeretettel ejtőernyőztetik be különféle tanszékekre a kis haverjaikat, hogy a fulldilettáns senkiházi barmok ott éljék ki oktatási kedvüket, holott a teljesítményük alapján a büdös életben nem jutottak volna el a katedráig. Amit meg a általános és középsulikkal meg a tankönyvpiaccal művelnek az olyan szinten gyomorforgató, hogy az összes mocskos fideszes suttyót képen bírnám hányni. Kész kommunizmus.
nick89
2016. április 29. 10:45
"Ennyit tudtok. Egyszer az életben építsetek már valamit a rombolás helyett!” Egy pillanatig azt hittem, hogy a korrupt magyar politikai elitről és a gazdaságot romba döntő kínai feketegazdaságról van szó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!