Az Új Nemzedék Központ előtt tüntetett az Együtt

2016. március 03. 10:18

Az Együtt szerint az Új Nemzedék Központ nem hajlandó elszámolni a magyar adófizetők pénzével, ezért kihívták a rendőrséget és Juhász Péter vezetésével helyszínre vonultak. Így akarták megakadályozni, hogy a központban tartózkodók elvigyék vagy megsemmisítsék a bizonyítékokat.

2016. március 03. 10:18

„Megszálltuk az Új Nemzedék Központ Irodáját, mert nem hajlandóak elszámolni a pénzünkkel. A rendőrséget kihívtuk” – közölte Juhász Péter, az Együtt alelnöke a Facebook-oldalán. 

Az Együtt aktivistái azért vonultak az intézmény elé, mert szerintük az Új Nemzedék Központ nem hajlandó elszámolni az Állami Számvevőszéknél a magyar adófizetők pénzével.

Juhász Péter és az aktivisták kihívták a rendőrséget, kiérkezésükig pedig biztosították a helyszínt, hogy senki ne hozhasson ki semmilyen bizonyítékot az épületből. „Kérjük ne semmisítsék meg az iratokat, ne nyúljanak a bizonyítékokhoz. Köszönjük!” - üzent az épületben tartózkodóknak az alelnök. 

A rendőrség kiérkezett a helyszínre és az ígérte, intézkedni fog.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. március 03. 18:57
Kivételesen igazuk van. Miaz, hogy ezek nem hajlandóak az ász vizsgálathoz rendelkezésre állni???????????!!!!!! Azonnal előzetes letartóztatásba kellene vinni az egész vezetőséget.
gordonyi
2016. március 03. 18:52
Ja!Kétféle kopasz van a"hajtulajdonosok"szerint! Annak akinek elöl hiányzik a haja az azért van mert ütik,hogy"már megint akarod"!Akinek hátul hiányzik-mint a jelen levőnek-annak azt mondják, hogy "gyere má',gyere má'".
sainteve
2016. március 03. 18:11
Ebben a teljesen eszement világban ezek a férfiak az utolsó reménysugarak, a megmaradt maroknyi magyarság élő lelkiismeretei! Együtt!
adam
2016. március 03. 18:07
Megafont kölcsönbe kaptad? Gondoltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!