Varju: Ne zaklassa a kormány a tiltakozó tanárokat!

2016. február 17. 12:47

A független, de amúgy DK-s országgyűlési képviselő megkereste a KLIK zuglói tankerületi igazgatóját, hogy megkérdezze: ki adta ki azt az utasítást, hogy vizgsgálják ki, hogyan vehettek részt a miskolci tiltakozáson a Teleki Blanka Gimnázium tanárai.

2016. február 17. 12:47

Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke arra szólította fel a kormányt, hogy ne zaklassák a demonstráló tanárokat, inkább a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik) szüntessék meg. A politikus az MTI-nek azt mondta, szerdán Zuglóban személyesen kereste fel a Klik tankerületi igazgatóját, mert kíváncsi volt, ki és miért adta ki az utasítást arra, hogy vizsgálják ki, hogyan vehettek részt a miskolci tiltakozáson a Teleki Blanka Gimnázium tanárai. Varju László elmondása szerint azt a tájékoztatást kapta, hogy a Klik egy szülői bejelentés nyomán indított vizsgálatot. A független képviselő az eljárást politikai akciónak tekinti.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. február 17. 17:26
Hess, madár! Várj ne siess, miért is hessegetlek, ha anno úgy is elmentek a picsába......
SwordFish
2016. február 17. 16:06
A ballib politikusok miatt nem tud semmilyen normális érdekképviselet kialakúlni és miattuk mossák össze a tiltakozó civileket mind a baloldallal. Ők rárepűlnek mindenre. Néha már azt gondolom, a Fideszszel együtt teszik ezt, mert ennyire hülyék nem lehetnek. Pedig de. Csak ez senkinek nem jó, legkevésbé az országnak.
lajkakutyus
2016. február 17. 14:10
Én meg azt a tájékoztatást kaptam, hogy a DK a politikai hulladékok pártja, Varjú meg a csótány seggtörlője.
Kala pál
2016. február 17. 13:48
Varnyú! Sokadjára kérdem mi van mán a trafikmutyis kivizsgálásoddal? 2014.aug.1-én nagy dirrel-durral elvittetek egy plató bizonyítékot és azóta néma csend!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!